Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

bentsahra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Hayatta imkansız diye bi şey yoktur!
Bazen an gelir yaşam omuzlarımıza o kadar baskı uygular ki. . sanki dünyada kendimizi minicik bi böcek kadar hisseder yüklerin altında eziliyormuşuz gibi hissederiz. . çoğu zaman bu yükün bizi ezip geçiceğini düşünürüz.. durmadan uğraştığımız işin ne denli büyük, ne kadar ağır olduğunu düşünür onu dahada gözümüzde büyütürüz. . ama yaptığımız en büyük hata da bu zaten! biz başımıza gelen işte durmadan yükümüze bakmaktan ünümüzdeki yolu unuturz ve ilerliyemezi. . hayat çok zor ve yükü ağır. . Ama biz hayattan DAHA GÜÇLÜYÜZ!!! Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez.. altta ki fotoğrafta dikkatinizi en çok ne çekti bilmiyorum. . ama benim dikkatimi çeken şey onca yükün altındayken bile o karınca gözünü hedeflediği yoldan ayırmıyor. . yükünü incelemek yerine onun üstesinden geliyor. . yük sadce hissedildiği an ağır gelir insana! sonrasında o da bizden bir parça olur ve en güzeli onun üstesinden gelip üzeirimizden atmaktır.. Her zaman en güçlüsü olduğunuzu SAKIN UNUTMAYIN!! Hayata inat biraz daha fazla gülmeyi ihmal etmeyin. .
Her zaman DAHA GÜÇLÜ olmanız dileğimle. ALINTI

deathcomimkansizyokturehw0.jpg

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
"Allah (cc) kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez..."

Allah (cc) razı olsun kardeşim gerçekten çok güzel bir paylaşımdı ellerine ve yüreğine sağlık...selam ve dua ile....

(((TomuRcuK)))

gökyüzünün matemi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : bentsahra
yük sadce hissedildiği an ağır gelir insana! sonrasında o da bizden bir parça olur ve en güzeli onun üstesinden gelip üzeirimizden atmaktır.. Her zaman en güçlüsü olduğunuzu SAKIN UNUTMAYIN!! Hayata inat biraz daha fazla gülmeyi ihmal etmeyin. .

çok güzel bir paylaşım ve dua idi
ALLAH razı olsun

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez
superdı canm
Rabbım razı olsun
O ol dedıkten sonra olmazlar olur be can....

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa
Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez..

SAĞOLASIN,TEŞEKKÜRLER...

SELAM VE DUA İLE KALIN EFENDİM.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM razı olsun..yeterki. biz bize verilen görevleri hakki ile yapmaya çalışalım.

Üst Alt