Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Esselamu Aleykum,

Böyle bir anketin yapılmasına gerek duymak bile hiç hoş değil zaten insanlar özgür olmalı kılık kıyafet yönünden..Ama bizleri azınlık görmemeleri adına sadece Allah'ın rızasını düşündüğüm için bu ankete destek olmalıyız diye düşündüm

http://www.ozgurlukicin10milyonimza.com/

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Şehir bölümü çıkmadı ancak yine de desteği kabul etti.

Bahsettiğiniz üzere yapılması bile saçma ancak ne kadar istekli olduğumuzu göstermek adına faydalı bir anket.

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Teşekkürler desteğiniz için..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
EyvAllah canim hayirlisi olur insaAllah
Selam ve Dualarimla......

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Amin Allah razı olsun katkın için ablacım.. :G:

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
Memur-Sen Konfederasyonu kamuda kılık-kıyafet serbestisi tanınması amacıyla imza kampanyası başlattı.

Memur-Sen Konfederasyonu, kamuda kılık-kıyafet serbestisi tanınması amacıyla ''Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası'' başlattı.

Sıhhıye metro durağı çıkışında kurulan stantlarda başlatılan kampanyaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Serkan Tüzün, MAZLUMDER Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Ahmet Gündoğdu, buradaki konuşmasında, temel hak ve özgürlüklerin sağlanması, din ve vicdan hürriyetinin yaşanabilmesi için mücadele verdiklerini söyledi.

Bu çerçevede başbakanlığa sunulmak üzere ''Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 milyon İmza'' toplama kararı aldıklarını belirten Gündoğdu, öğrencilere kısmı olarak kıyafet serbestisi getirildiğini, seçebilme hakkının kamu çalışanlarına da getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Kamuda kadınların kategorize edildiğini ve kadınlar arası ayrımcılık uygulandığını, buna bir an önce son verilmesi gerektiğini de dile getiren Gündoğdu, darbe döneminin iklimini yansıtan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışanların Kılık ve Kıyafet Yönetmeliği'nin daha fazla gecikmeden tedavülden kaldırılması gerektiğini vurguladı.

Gündoğdu, kampanya kapsamında aynı anda 23 merkezde daha imza toplayacaklarını, imzaları başbakanlığa sunacaklarını bildirdi.

''Başörtüsü yasağı laiklikle bağdaştırılamaz''

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak da bir milletin örfüyle, adetiyle, tarihiyle, kültürüyle ve inançlarıyla bağdaşmayan yasakların daimi olamayacağını söyledi.

Başörtüsü yasağının laiklikle asla bağdaştırılamayacağına dikkati çeken Kamalak, ''Laiklik tüm insanlara inanç özgürlüğü tanımaktır. İnançları sindirmek, baskı altına almak değildir. Türkiye'de laiklik adına bir zorbalık icra ediliyor'' dedi.

MAZLUMDER Genel Başkanı Ünsal, Türkiye'nin problemleriyle yüzleşmeye başladığını belirtti.

Türkiye'deki en büyük problemlerden birinin kadınlara kamuda kılık-kıyafet özgürlüğü tanınmaması olduğunu savunan Ünsal, ''Sadece üniformasız icra edilen mesleklerde değil, polis, subay, hakim, savcı, doktor ve hemşire gibi üniformalı icra edilen mesleklerde de amasız, fakatsız, sınırsız başörtüye özgürlük talebini destekliyorum'' diye konuştu.

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Serkan Tüzün de kamuda kıyafet serbestisini desteklediklerini bildirdi.

http://www.tumhaber.com.tr/HaberOku.php?haber_id=120613

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
4 bin küsür sayfa imza olmuş. Her sayfada 20 kişi var ve şuan 80 bin üzerinden bir katılım var demekki...

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
şu an 100041 kişiden imza alınmış..inşaAllah bunlara gerek kalınmadan bu sorun ortadan kalkar..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
4 bin küsür sayfa imza olmuş. Her sayfada 20 kişi var ve şuan 80 bin üzerinden bir katılım var demekki...

O gün bende Sıhhiyede idim.Desteğimizi yaptık .
Ama benim gördüğüm bir sayfada 50 kişi vardı..
(Çünki,her sayfada 2 sütun vardı ve ben 2. sütünun başı olan 26. sırayı imzaladım. Buda ; hesabınızdan yola çıkarak sadece o gün 200 bin küsür imzaya ulaşılmış demektir...

Yani şahsen ben imza kampanyalarının bir işe yaramıyacağını düşünenlerdenim(geçmişte nice nice imza kampanyaları meclise fax dilekçe email vs kampanyaları malesef hep fos çıkmış kimse umursamamış bile)

lakin bununla birlikte
tarafını-fikrini belirtmek açısından önemli üstelikte halk arasında yahut kurum kuruluşlar arasında mutabakatlı birliklere ihtiyaç var oda muhakkak.

Birsin artık bu çile ki bu ülke bu çileden hakkatan bıktı .

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bilgileri doldurduktan sonra destek veriyorum denen yerden şifre vermiş fakat rakkamın birini yazıp öteki yazılmıyor ve birde üzerine reklam geliyor onuda yok edemiyorum yardım ederseniz oyumu kullanmak istiyorum şimdiden tşk ler..

Üst Alt