Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kapattınız mı ?

Hayalinize ilk gelen nedir ?

Bu göz kapatış, neyin penceresini açtı size? :)

Haydi, sizlerle kısacıkda olsa bir hayal kuralım. :)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Şu an elim çenemde monitöre bakarken yumdum gözlerimi.

"Yemyeşil bir yerde, göl kenarındayım. Göl kıyılarında ördekler gezmekte. Gölün üzerinde kayıkla gezinti yapan bir çift ve ben hamakta kuş cıvıltıları arasında uyumak-uyumamak arası bir yerde sükutu dinlemekteyim. " .

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Gözlerimi kapattım bir anlık.Hayalimde uzunbir yol dümdüz ama,etrafı geniş ucu bucağı olmayan ova ve yürüyorum.Önümde masmavi ufku belli olmayan bir gökyüzü ve özgürüm.

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı zeyno
Gözlerimi kapattım bir anlık.Hayalimde uzunbir yol dümdüz ama,etrafı geniş ucu bucağı olmayan ova ve yürüyorum.Önümde masmavi ufku belli olmayan bir gökyüzü ve özgürüm.

Hayalini ödünç alabilir miyim :)

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sami Yusuf / Hasbi Rabbi çalıyor şimdi gözlerim kapalı bi başka güzel oluyo hayaller

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
GÖZLERİMİ KAPATIYORUM.VE KENDİMİ YEMYEŞİL BİR ORMANDA,ÇİÇEKLERİN ARASINDA BULUYORUM.KUŞLAR ÖTÜŞÜYOR,ETRAFA AĞAÇLARIN GÜZEL KOKUSU YAYILMIŞ,ŞIRIL ŞIRIL AKAN ŞELALE'NİN SESİ.GÖNLÜM HUZUR İÇİNDE,HERŞEY ÇOK GÜZEL.

AMA BU SEFERDE GÖZLERİMİ AÇMAK İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ BU GÜZELLİĞİN BİTMESİNİ İSTEMİYORUM.HERŞEY DE OLDUĞU GİBİ BUNUN DA BİR SONU VAR VE AÇMAK ZORUNDAYIM.....

OLSUN BİR DKK OLSA ÇOK GÜZEL.....
:p

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Hira
Orjinal Yazarı zeyno

Hayalini ödünç alabilir miyim :)

Kardeş payı yaparız... ;)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Arabamın içinde cd de ensevdigim şarkılar ses ve sürat son haddinde
yolların ise sonuyok sonsuzluga gidiyorum....

Üst Alt