Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yapma ya siteyi kim şenlendirecek şimdi, güzel yazılarınızı bizden esirgemeyin pasha kardeş arada mütlaka ugrayın yeni işiniz hayırlı olsun.ALLAHA EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE.....
sizi tanıma fırsatım olmadı ama yazılarından gördüğüm kadarıyla site sakinlerinin gönlünde taht kurmuşsunuz ayrılmanıza hakikaten üzüldüm inşallah yeni işiniz hayırlı olur hakkınızda......
-s.a-
başlığı görünce yine espiri zannetim ama yazıyı okuyunca gerçekten üzüldüm.
sitede yokluğunuz belli olacak ama hayat işte, hepimizin kendimize göre yapmamız gereken işlerimiz var.
Rabbim yeni işinizi hayırlı kılsın inş.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, selam ve dua ile...
Pasham, Rabbim yar ve yardimcin olsun... Ayrilmana coook uzuldum, senin sitedeki nese dolu yazilarini ozleyecegim. Seni bu sitede tanimak nasip oldu, Rabbime sukurler olsun.
Yeni isin insaALLAH hayirlara vesile olur... Aslinda ayrilacagini biliyordum, hatta bekliyordum. Ama duyunca coook uzuldum. Sanki seni cok sevdigin bir ortamdan koparan var...
Pasha güzel Kardesim sonunda geldimi bu ayrililik günü...
Bekledigimiz bir sondu ama bukadar cabuk olacagini tahmin etmiyordum.
Radyomuzu bu günlere getiren sensin bu hakkini nasil öderiz bilemiyorum
Hakkini helal et kardesim
Ne kadar aramizda olamasanda bilki bizler hep seninleyiz
Seni cok sevdim dünya ve ahiret öz kardesimsin...
Yaw Bi gidiom dedim Hepiniz yass tuttunuz Ağlamayın ya benide ağlatacaksınız..:sulugoz:Hepinizi çok seviyorum..Ablalarım abilerim kardeşlerimm..Kendinizi Koyuvermeyin var Pashanın biri gider Biri Gelir..
Hem Temelli gittiğim yok arasıra başınızı ağrıtıcam merak etmeyin..
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim..şaka da yeni işinde de başarılar diliyorum..seninle epey tartışmalarımız oldu..hakkını helal et..kal sağlıcakla..
pasha canım arkadaşım açıkcası çok üzüldüm senin gibi değerli bir arkadaşdan ayrı kalmak zor olucak ama hakkında hayırlısı olsun inş.. rabbım yar ve yardımcın olsun..
yeni işinede dalıp bizleri unutmayasın... :sulugoz: