Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Değerli Kardeşlerim;

Bir Ramazan-ı Şerif ayının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Malumunuz Rabbimiz izin verirse salı günü inşAllah Ramazan bayramına erişmiş bulunacağız. Son birkaç gündür işlerimin yoğunluğu dolayısıyla sitemize sadece yüzeysel olarak bakıp geçtim. İçeriklerle ilgilenemedim. Yönetimdeki diğer kardeşlerim yardımcı olmuşlardır sizlere. Sitemizle de bayram süresince ilgilenemeyeceğim. Kısa bir sürede olsa tatile ihtiyacım vardı. İnşAllah bunu bayramda gerçekleştirmiş olacağım.

Nasip olursa bu bayramımı sitemiz üyelerinden çok sevdiğim bir kardeşimi ziyaret ederek geçireceğim. Bu benim hayatımda bir ilk olacak inşAllah.

Bayram mesajımı şimdiden yayınlamak ve çok sevdiğim Yeniden Doğuş ailemle şimdiden bayramlaşmak istedim. Hepinizin bayramını kutluyorum Değerli Kardeşlerim. Rabbim hepimize neşeli, huzurlu, bol gülücüklü, sevdikleriyle birlikte bir bayram geçirmek nasip etsin. Görüşmek üzere. Hepinize Hayırlı Bayramlar.

He benim işim bellide olmaz. Bayramda Ceee deyiveririm belkide :)

seker.jpg

Şeker almayı unutmayın.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun abi
sizinde bayraminiz simdiden mübarek olsun:gul::gul:
nice beraber bayramlara insaallah

kimle görüsceksinizkii
meraklandirdiniz :Smiley (74)::Smiley (74):

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Elveda Ey Sehr-i Ramazan..
Nerede o eski Bayramlar..
Allah razi olsun sizlerinden insAllah..Hayirli Bayramlar..

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Allahın rahmeti üzerinize olsun. Sizlere gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsinizden olsun bayramın mübarek olsun. dir. Mekanınız cennet, yuvalarınız huzurlu, kalbiniz ise Allah,Peygamber sevgisi ile dolu olsun ve Mübarek Ramazan Bayramınız hepinize kutlu ve mübarek olsun....
buyrun ikramlık lokumlardan istediğiniz kadar alabilirsinizafiyet olsun..
zeytintanesi_bayram_sekeri.jpg

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Rabbim bayramı bayram olanlardan eylesin inşallah..
Hayır dolu bayramlar.. :gul:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun bende yeniden doğuş ailesinin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim bende yokum tatildeyim böyle fırsat buldukça biryerlerden girerim arada grşz inş aeo lun ..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Teşekkürler, Kardeşim...

Nezdinizde ben de; Öncelikle sizin olmak üzere, sitedeki tüm aile efradımın bayramını kutluyor, daha nice bayramlarda görüşmek üzere diyorum.

Adı sizde "SAKLI" olan kardeşimize de, ben gibi "Yeni Üye"lerin selamını iletmenizi rica ediyorum.

Allaha emanet olunuz, kardeşim.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Rabbim hepimize neşeli, huzurlu, bol gülücüklü, sevdikleriyle birlikte bir bayram geçirmek nasip etsin.

Aminnn ecmain insaAllah
Cenab-i Hak razi olsun kardesim

Yenidendogus ailesinin Bayrami Mübarek Olsun Cenab-i Hak hayirlara vesile eylesin insaAllah

Baki Selamlarimla........

filesso7.jpg

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Nasip olursa bu bayramımı sitemiz üyelerinden çok sevdiğim bir kardeşimi ziyaret ederek geçireceğim.
Bu benim hayatımda bir ilk olacak inşAllah.

Ser verip sır vermedin abi :lac:

iyi bir tatil geçirirsiniz inşaallah
Sevindim sizin adınıza :)

bayram10017.jpg

Üst Alt