Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Şimdi arkadaşlar görüdünüz ben bura geldim.. şurdan hemen yanınızdaki merdivenden çıktım.. nasıl çıktım bildiğiniz üzere merdivenler basamaklı.. çıktım işte ben buraya niye çıktım :utangac::keyif::hihi:
Haha şaka maka layık görenlere teşekkür ederim..

Birşey farkettim entrika olmayan sitelerde forumarda veya webmaster wordpress gerçi içerik farketmiyor ana tema olarak entrikasız ortamlarda .. moderatörlük adminlik gerek üst düzey yönetim olarak başvuru veya birşey ıspatlanması lüzüm görülmeden diyeyim.. bir şekilde sizi belli bir yere getiriyorlar..

Misal tahminimce arkadaş eş dost diye rank verilmiyor burda benim kafada aynı şekilde.. biraz online sürem yüksek mobil olarak modluk öyle layık görülmüştür.. paylaşım olsa bir tık .. ilgi alaka artarsa bir tık daha üstte atama yaparlardır..
La niye kıvraıyorum uzatıyorumki.:D
Yazılı olmayan kural ve insifiyatif ile ve galiba istişare ile abiler ablalar kardeşler bacılar uygun görmüş teşekkür ediyorum..
Emek verenlerin ve hak edenlerinde zamanı gelince yükselmesini diliyorum.. bakın umut ediyorum diyorum zaten sizi yükseltirler... yeni arkadaşlara bir tiyo olsun diye..
Sorgusuz veren sorgusuz alabilir.. hadi hayırlı olsun :p

Zil çaldı ders başlasın :)

Son düzenleme:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
MasculineRipeAtlanticspadefish-small.gif

Ne diyo bu ????
Kalpinnnnn bize rengini ver Allahasen ,enerjin hiç sönmesin..
Hertarafa yayılsın..
Biz tesekkür ederiz asıl :party10:
Düsüncelerin için.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Yeni arkideşler anlar dediğimi..
Teşekkür ederim cidden.. ya bu moderatörlük falan değilde .. birileri tarafından düşünülmek önemsenmek cidden duygusal olarak çok güzel birşey..
Sizede banada hayırlı olsun.. çok çok teşekkürler..

Üst Alt