Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ubeydullah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamun aleyküm Arkadaslar

Bildiginiz gibi cagimiz öyle bir cagki insanlarin bir cogu ne yapacaklarini nereye siginacaklarini sasirmislar ve bos hevesler pesinde kosmakatadirlar.Bu durumdan elbette mü'min kardeslerimiz müstensadir.Cünki Mü'min bir kul, ALLAH (c.c) ile daima irtibat halindedir ve bu sebepten baska seylere ihtiyac duymaz ve bos arayislar icine düsmez.
ALLAH azze ve celle hazretlerinin varligindan süphe edenlere bir tokat misali cevap Azerbeycandan geliyor.Azerbeycan baskenti Bküde bulunan bu aslan bakin ve karar verin sizce neyi haykiriyor.
Ondan sonrada incik boncuk sebepler ortaya sürerekte günlerimizi harabe eden biz müslümanlarin halini bi düsünelim lütfen.

Cevap ve görüslerinizi yaziniz lütfen arkadaslar.

Selam ve Dualarimla...

Tikla

Not:Acilan sayfayi asagicekin ve free yazan yere bastiktan sonra bir miktr bekleyin sonra yine bir link acilacak ve o linki download ediniz.

P

Pusarık

Guest
Çok ilginç ama ben bir insan sesine benzettim.. Ama yinede Rabbimin yarattıkları onlarda neden Rablerini zikretmesinler ki. :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bana baya baya aslan sesi geldi yanıda terbiyeciside var heralde

oda allahu akber diyor RABBİM NELERE KADİR DEYİLKİ

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ay gerçekten Allah cc diyor.

Hay mübarek hayvan.

Rabbim herşeye kadir........

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ellerine saglık çok güzeldi :)

mehmet27

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben bunu önceden görmüstüm, ama simdi ben bakamadim bulunmadi yazdi.sonra bir daha denerim.Düsün hayvan diyorsun ama o hayvan dedigimiz kendini yaratani haykiriyo,düsünün insanlardan kendini yaratani inkar eden var,Allah islah etsin onlarida.

Allahu Ekber

Saygilarimla

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Link kirilmis Ubeydullah kardesimiz en kisa zamanda düzenleyecektir...

Üst Alt