Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ertemur.net

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Dosya yolu yanlış sanırım ?(

ertemur.net

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ABİ AHYRULLAH İSİMLİ ÜYE YAZMIŞ BANA NASIL YAPACAĞIMI ADRES VAR DEDİ SAĞ TIKLA RESMİN ÜZERİNDE ADRESİ KOPYALA İMAGE YE YAPIŞTIR DEDİ AMA BENDE ADRES DEĞİLDE KONUM VAR ONU YAPTIM OLMAMIŞ YAAAA
PEKİ NASIL YAPABİLİRİM
BİRDE ARAÇ ÇUBUKLARI YABANCI DİL
SONRA SSS BÖLÜMÜNDEKİ AÇIKLAMALARDA ÖLE YAPAMIYORUM YAA
ABİ Bİ YARDIM ET YA

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Konum kabul etmez kabul etse dahi sadece sizde görünür.Aşagıdaki adımları takip edin.En son linki kopyalayıp
bbcode_image.gif
butonuna basarak yapıştırın ;)
Öncelikle www.imageshack.us adresine giriyoruz. Ardından
birinci resimdeki 1 numaralı kırmızı ok un göstermiş olduğu "Gözat" (browse...) yazan buton a tıklıyoruz.
g001.jpg

Bu işlemi yaptıktan sonra da ikinci resmimizdeki gibi resim dosyamızın olduğu klasörümüze gidip resmi seçtikten sonra "Aç" butonuna basarak resmimizi yüklemeye başlamak için siteye resim dizinimizi vermiş oluyoruz.
g002.jpg

Aşağıdaki resimde gördüğümüz "host it!" e tıkladıktan sonra resmimizin siteye yüklenmesini bekliyoruz.
g003.jpg

Bu işlem bittikten sonra imageshack.us' a resmimizi yüklemiş oluyoruz. Şimdi sırada resmimizi forum a göndermek için gerekli olan linkte ( bağlantı). Bu bağlantıyı da resmimizde görmdüğümüz "Direkt link to image" satırında olan link i mousemizle kopyalıyoruz.
g004.jpg

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
hımm ben siteden alacaksın diye düşünmüstüm meğerse pc den alyyormuşun. :rolleyes:

onur resimli ooarak ablatmış ordan bakarak yaparsın . ;)

Üst Alt