teşekkürler :) Darısı bize inşaallah:)
Fatıma Tüz Zehra (Z)ama'n/sız...! Üyelik Tarihi 3 Mar 2011 Mesajlar 498 Aldığı Beğeniler 2 Konum Acının acıya mesken tuttugu acıdan...! Takım Diğer 13 Tem 2011 #61 ciler' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Darısı bize inşaallah
ciler Bir B/Aşk'a 'yım.. Üyelik Tarihi 14 Nis 2011 Mesajlar 1,176 Aldığı Beğeniler 14 Konum İstanbul/Malatya Takım Galatasaray 13 Tem 2011 #62 -Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Darısı bize inşaallah Genişletmek için tıkla ... amiin dicem ama içten değil ahh şu kurallar hep ben seçilmeliyim şakaydı tabi amin diyorum içten
-Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Darısı bize inşaallah Genişletmek için tıkla ... amiin dicem ama içten değil ahh şu kurallar hep ben seçilmeliyim şakaydı tabi amin diyorum içten
Fatıma Tüz Zehra (Z)ama'n/sız...! Üyelik Tarihi 3 Mar 2011 Mesajlar 498 Aldığı Beğeniler 2 Konum Acının acıya mesken tuttugu acıdan...! Takım Diğer 13 Tem 2011 #63 ciler' Alıntı: amiin dicem ama içten değil ahh şu kurallar hep ben seçilmeliyim şakaydı tabi amin diyorum içten Genişletmek için tıkla ... Bende sizin duanıza amin demem, ödeşiriz Kurallardan yakınmayın; Hakkımı size verebilirim; ama karşılığında bişi isterim
ciler' Alıntı: amiin dicem ama içten değil ahh şu kurallar hep ben seçilmeliyim şakaydı tabi amin diyorum içten Genişletmek için tıkla ... Bende sizin duanıza amin demem, ödeşiriz Kurallardan yakınmayın; Hakkımı size verebilirim; ama karşılığında bişi isterim
ciler Bir B/Aşk'a 'yım.. Üyelik Tarihi 14 Nis 2011 Mesajlar 1,176 Aldığı Beğeniler 14 Konum İstanbul/Malatya Takım Galatasaray 13 Tem 2011 #64 -Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Bende sizin duanıza amin demem, ödeşiriz Kurallardan yakınmayın; Hakkımı size verebilirim; ama karşılığında bişi isterim Genişletmek için tıkla ... ne ? tacımı istemeyin lütfen
-Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Bende sizin duanıza amin demem, ödeşiriz Kurallardan yakınmayın; Hakkımı size verebilirim; ama karşılığında bişi isterim Genişletmek için tıkla ... ne ? tacımı istemeyin lütfen
Fatıma Tüz Zehra (Z)ama'n/sız...! Üyelik Tarihi 3 Mar 2011 Mesajlar 498 Aldığı Beğeniler 2 Konum Acının acıya mesken tuttugu acıdan...! Takım Diğer 13 Tem 2011 #65 ciler' Alıntı: ne ? tacımı istemeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... Taç benim hakkım
ciler Bir B/Aşk'a 'yım.. Üyelik Tarihi 14 Nis 2011 Mesajlar 1,176 Aldığı Beğeniler 14 Konum İstanbul/Malatya Takım Galatasaray 13 Tem 2011 #66 -Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Taç benim hakkım Genişletmek için tıkla ... tacın görünen yüzü bende olcak aslı sizde bunumu teklif ediyosunuz bana
-Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Taç benim hakkım Genişletmek için tıkla ... tacın görünen yüzü bende olcak aslı sizde bunumu teklif ediyosunuz bana
Fatıma Tüz Zehra (Z)ama'n/sız...! Üyelik Tarihi 3 Mar 2011 Mesajlar 498 Aldığı Beğeniler 2 Konum Acının acıya mesken tuttugu acıdan...! Takım Diğer 13 Tem 2011 #67 ciler' Alıntı: tacın görünen yüzü bende olcak aslı sizde bunumu teklif ediyosunuz bana Genişletmek için tıkla ... Bi kaç ay görünen yüzü sizde olacak, diğer zamanlarda tamamen benim olacak İyi bir anlaşma bence
ciler' Alıntı: tacın görünen yüzü bende olcak aslı sizde bunumu teklif ediyosunuz bana Genişletmek için tıkla ... Bi kaç ay görünen yüzü sizde olacak, diğer zamanlarda tamamen benim olacak İyi bir anlaşma bence
ciler Bir B/Aşk'a 'yım.. Üyelik Tarihi 14 Nis 2011 Mesajlar 1,176 Aldığı Beğeniler 14 Konum İstanbul/Malatya Takım Galatasaray 13 Tem 2011 #68 -Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Bi kaç ay görünen yüzü sizde olacak, diğer zamanlarda tamamen benim olacak İyi bir anlaşma bence Genişletmek için tıkla ... ama bu beni aşar admine danışmak lazım işin oluru nedir
-Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Bi kaç ay görünen yüzü sizde olacak, diğer zamanlarda tamamen benim olacak İyi bir anlaşma bence Genişletmek için tıkla ... ama bu beni aşar admine danışmak lazım işin oluru nedir
Fatıma Tüz Zehra (Z)ama'n/sız...! Üyelik Tarihi 3 Mar 2011 Mesajlar 498 Aldığı Beğeniler 2 Konum Acının acıya mesken tuttugu acıdan...! Takım Diğer 13 Tem 2011 #69 ciler' Alıntı: ama bu beni aşar admine danışmak lazım işin oluru nedir Genişletmek için tıkla ... Admin kesin olmaz der Sormaya gerek yok yani
ciler' Alıntı: ama bu beni aşar admine danışmak lazım işin oluru nedir Genişletmek için tıkla ... Admin kesin olmaz der Sormaya gerek yok yani
ciler Bir B/Aşk'a 'yım.. Üyelik Tarihi 14 Nis 2011 Mesajlar 1,176 Aldığı Beğeniler 14 Konum İstanbul/Malatya Takım Galatasaray 14 Tem 2011 #70 -Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Admin kesin olmaz der Sormaya gerek yok yani Genişletmek için tıkla ... kendi aramızda halledelim diyosun
-Fatıma Tüz Zehra-' Alıntı: Admin kesin olmaz der Sormaya gerek yok yani Genişletmek için tıkla ... kendi aramızda halledelim diyosun