- Aldığı Beğeniler
- 0
Arkadaşlar; "Müslüman müslümanın kardeşidir ve bütün müslümanlar kardeştir"diye hitap ederek veda etmişti Nebiler Nebisi(s.a.v.)veda hutbesinde...
Her müslüman kendi dinini kendi dünyasında yaşayabilir lakin gayretlerimiz birlik ve berabelik içinde yaşamak güzelli ine ermektir...
Ve bu yolda kaynaşmak amacıyla bir teheccüd zinciri oluşturduk,şimdi inş.yine yeni bir yolla bu beraberli i birlikteli i pekiştirelim...
Acizane düşüncem şudur ki ;hediyeleşmek Peygamber Efendimizin bize tavsiye etti i hasletlerdendi ve inş.bunu gerçekleştirelim ve birbirimize hediyeler gönderelim...
İnş.bu yolda yine-nefsimin şerrinden Allaha sı ınırım-ilk adımı atmış olayım ve Revolber kardeşe hediyesini gönderdim ama inş.iki üç kişiye de göndermek istiyorum...
Ve Hira,Can u Can ve Kırıkmızrap olarak seçtim...
Seçilen kişiler seçenlere lütfen özelden adreslerini bildirsinler.
Buyrun hediyeleşmeye inş...
Siyah Yıldızlar ----- Hira,Can U Can,Kırıkmızrap
(Bayan-erkek hassasiyetinin gözönünde bulundurulması istirham olunur)
Her müslüman kendi dinini kendi dünyasında yaşayabilir lakin gayretlerimiz birlik ve berabelik içinde yaşamak güzelli ine ermektir...
Ve bu yolda kaynaşmak amacıyla bir teheccüd zinciri oluşturduk,şimdi inş.yine yeni bir yolla bu beraberli i birlikteli i pekiştirelim...
Acizane düşüncem şudur ki ;hediyeleşmek Peygamber Efendimizin bize tavsiye etti i hasletlerdendi ve inş.bunu gerçekleştirelim ve birbirimize hediyeler gönderelim...
İnş.bu yolda yine-nefsimin şerrinden Allaha sı ınırım-ilk adımı atmış olayım ve Revolber kardeşe hediyesini gönderdim ama inş.iki üç kişiye de göndermek istiyorum...
Ve Hira,Can u Can ve Kırıkmızrap olarak seçtim...
Seçilen kişiler seçenlere lütfen özelden adreslerini bildirsinler.
Buyrun hediyeleşmeye inş...
Siyah Yıldızlar ----- Hira,Can U Can,Kırıkmızrap
(Bayan-erkek hassasiyetinin gözönünde bulundurulması istirham olunur)