hediye mi ? nası yani .. kargoyla mı gönderilcek :D sanal hediye mi yoksa ayet hadis falan mı ??
M malcolmx YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eyl 2005 Mesajlar 28 Aldığı Beğeniler 0 27 Eyl 2005 #11 hediye mi ? nası yani .. kargoyla mı gönderilcek sanal hediye mi yoksa ayet hadis falan mı ??
M maussema Guest 27 Eyl 2005 #12 gercek hedıyedır heralde ama sıyah yıldızlar sankım senın bana bır dıskman sozun vardı bırzamanlardan kalma bak nasılda aklıma gelıverdı bırden hedıye denınce
gercek hedıyedır heralde ama sıyah yıldızlar sankım senın bana bır dıskman sozun vardı bırzamanlardan kalma bak nasılda aklıma gelıverdı bırden hedıye denınce
H hayrunisa Guest 27 Eyl 2005 #13 dıskman neki bacımm bu arada radyo bende oldugu için msn açamıyorum . radyoya gelsen bacım.habersiz çıkmak zorunda kaldım. özür dilerim.
dıskman neki bacımm bu arada radyo bende oldugu için msn açamıyorum . radyoya gelsen bacım.habersiz çıkmak zorunda kaldım. özür dilerim.
M maussema Guest 27 Eyl 2005 #14 kız hanı cd calar varya o dıskman harun soz vermıstı haın bana ama neyse hadı bakalım affedeyım demı bızım radyoyada ben gıremıyom bacım yaa
kız hanı cd calar varya o dıskman harun soz vermıstı haın bana ama neyse hadı bakalım affedeyım demı bızım radyoyada ben gıremıyom bacım yaa
M malcolmx YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eyl 2005 Mesajlar 28 Aldığı Beğeniler 0 27 Eyl 2005 #15 ya maussema o zaman sen leblebi gönder ordan bize kaç yıllık dostumsun yap bi kıyak bize
M maussema Guest 27 Eyl 2005 #16 BAK YAA SUS KIZZ MILLET DE GERCEKTEN LEBLEBI MEMLEKETINDE OLDUGUMU SANACK SEN KARSTRMA ORAYI SIMDI
M malcolmx YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eyl 2005 Mesajlar 28 Aldığı Beğeniler 0 27 Eyl 2005 #17 Allah Allah nerdesin sanki leblebi memleketi işte ben de sana kestane şekeri yollarım
M malcolmx YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eyl 2005 Mesajlar 28 Aldığı Beğeniler 0 27 Eyl 2005 #19 aa sen kimsin ya hay Allah
M maussema Guest 27 Eyl 2005 #20 NE BILIYIM YAA KARSTIRDINZ HERALDE TANSMIYORZ SIZINLE AYY SUKUR DUZELDI KARISIKLIK