Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan hayrunisa
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
Aşa ıdaki satırlar, ERKAM Yayınları arasında çıkmış eserler içinde hangi yazara aittir?

"Ve nitekim okudu umuz eser, bir hakikat ehlinin eseri ise, hiç farkına varmadan, onlara karşı sevgi duyarız. Böyle olunca bizim görüşümüz ve anlayışımız hakikat ehlinin hâline uyar. Biz de onlar gibi sâlihlerden ve sâdıklardan oluruz. Çünkü seven, gayr-i ihtiyârî, sevilenin boyasına boyanır.
Yok e er eser diye okudu umuz şey, bizi yanlış, sapık yollara sevkediyor, dînî, ahlâkî fazîlet yollarından uzak bulundurup, dâimâ maddecili i, şehvânî, süflî hayatı telkin ediyorsa, sonunda okuya okuya onun telînâtı ile biz de aynı meş'um yol ve itikatlara düşer; benli imizi, insanlı ımızı kaybeder, onların seviyesine düşeriz. "

"Yazarın ve kitabın adını, sayfa numarasını" do ru olarak cevaplayan kişiler arasında yapılacak çekilişte

Yedi okuyucumuza birer çeyrek altın!...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ablacım malesef bilemiyorum,

Ama şu kadar var ki, yazılanlar çok dogru...

:)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
hakkaten helmeeeeeeee!!!!!

Ş

ŞEVVAL

Guest
çok güzel yazmış adam abla ya..yazarı bulunca bana da haber verir misin kitabını kesin okumam lazım...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
altinmi ... :rolleyes:

valla okumus olsa idik keske ..
cekiliste belki yuzumuz gulerdi ..:):)

ama cok weriyorsun hayrunisa..:)

H

hayrunisa

Guest
yaa siz yanlıs anladınız yahu yazıyı okuyp güzel deyin diye koyamdım ucunda altın var yaa.. yazının kime ait oldugunu söyleyeceksiniz. tamam alırsam sizede verecegim ramazan sonunda portala altın parasıyla pasta dagıtcam :D ama bilin su kitabın kime ait oldugunu. :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı hayrunisa
yaa siz yanlıs anladınız yahu yazıyı okuyp güzel deyin diye koyamdım ucunda altın var yaa.. yazının kime ait oldugunu söyleyeceksiniz. tamam alırsam sizede verecegim ramazan sonunda portala altın parasıyla pasta dagıtcam :D ama bilin su kitabın kime ait oldugunu. :D

Ay ABlcım Allah cc iyiligini versinnn...

Ben ilk yazınca herkez bildim sandı dimiiiiiiiiiiii. :)

Abla olsun biz gene de yazdık olmaz mı? =)

H

hayrunisa

Guest
aminn canım ALLAH hepimizin iyiligini versin insALLAH.

yazdık demekle olmaz . altın gidiyor :D yazmanız degil bilmeniz önemli . tuh yaa kaçıracagız. :)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Nasıl yani ablacım bu altını siz vermiyomusunuz,

Yani bilenle paylaşacakmısınız???

:)

H

hayrunisa

Guest
ayyyy sizler beni hep yanlsı anlamışsınız :D

altını bi site veriyor . aynen böyle yazıyor oldugu gibi kopyaladım ben siteden altını ben degil ciddi ciddi veriyorlar . bu bi şaka degil gerçektir duyrulur.

yardım edin işin ucunda çeyrek altın var :D

Üst Alt