Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
cac3d1b15fb5334e453.jpg

Zonguldak'ın Devrek ilçesinin Eğerci beldesinde İbrahim Genç adlı gurbetçi tarafından üretilen kavun karpuz karışımı meyve görenlerin ilgisini çekiyor

Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, beldelerinde yarısı karpuz diğer yarısı kavun şeklinde meyve yetiştirilmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Civelek, şöyle konuştu: "Beldemizde böyle bir meyvenin yetiştirmesi bizleri çok mutlu etti. Gurbetçi kardeşimiz bu karpuz kavun karışımı meyveyi bana hediye etti ben de makam odamda onu sergiliyorum." dedi.

Beldede yaşayan vatandaşlar ise meyveyi görünce önce süs eşyası sandıklarını, gerçeği öğrendiklerinde ise hayret içerisinde kaldıklarını ifade etti.

Belde dışından gelip Başkan Recep Civelek ile görüşen vatandaşlar, meyveyi görünce önce süs eşyası olduğunu zannediyor.

Görünüşüyle ilgi çeken meyveyi yakından incelemek için eline alan bazı ziyaretçiler, gerçek bir meyve olduğunu anlayınca şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Kaynak: sehaber.com

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
ilginçmiş gerçektende

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
gurbetci-vatandasin-yetistirdigi-kavun-karpuz-karisimi-meyve-ilgi-cekiyor-1.jpg

hayret verici bir karışım ,yarısı karpuz yarısı kavun...

derviş2

فَأَيْن&

Aldığı Beğeniler
46
Enteresan.

Üst Alt