Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
1214306056499.jpg

Malzemeler
* 1 paket eti kakaolu bisküvi
* 1 litre süt
* 6 yemek kaşığı mısır nişastası
* 7 yemek kaşığı şeker
* 1 paket vanilya
* 2 paket (1 kutu) krem şanti
* Kakao

Hazırlanışı

Bisküvileri toz haline getirip ( rondodan geçirebilirsiniz) borcamın altına dökün ve yayın. Süt, nişasta ve şekeri muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Vanilyayı ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Ilıyınca kremşantiyi ekleyip, iyice çırpın ve bisküvilerin üstüne dökün. Spatula veya kaşık yardımıyla düzeltin ve üstü kaplanacak şekilde kakao serpin. Afiyet olsun...

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Ben bunu mısır nişastası yerine irmik koyarak yapıp, kuplara koyuyorum, üzerine çikolata sosu döküyorum. Beğeniliyor :)
Bu tarifide denemeli:)
Teşekürler

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Geçenlerde misafirim gelince bende yaptım yalnız üzerine bide çikolata sosu yapıp döktüm.herkez çok beğendi.ve çok güzel olmuşdu gerçekden.
Ellerine sağlık canımcım.paylaşım için teşekkürler.

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
çok güzel gorunuyor bende denıyecem..emegıne saglık canım

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Lütfen deneyenler bizede yollasın ki olmuşmu olmamışmı bizde bakalım.Ellerinize sağlık Kerbela kardeşim.Olsada yesek yaw:hehehe:

LİfeaL_Teqnic

ßi Garip YoLcu...

Aldığı Beğeniler
1
evet cok güsel görünüyo bıde yapmasını bilsem....:p

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Ben bunu mısır nişastası yerine irmik koyarak yapıp, kuplara koyuyorum, üzerine çikolata sosu döküyorum. Beğeniliyor :)
Bu tarifide denemeli:)
Teşekürler

rica ederim...(:

Geçenlerde misafirim gelince bende yaptım yalnız üzerine bide çikolata sosu yapıp döktüm.herkez çok beğendi.ve çok güzel olmuşdu gerçekden.
Ellerine sağlık canımcım.paylaşım için teşekkürler.
çikolata sosuyla daha hoş hem kıvamlı olmuştur tahmin edebiliyorum;bide öle yapim başka zamna inş...:tongue:,cancın seni yaradana kurban olsun (:(:(:

çok güzel gorunuyor bende denıyecem..emegıne saglık canım
dene inş.canm(:

Lütfen deneyenler bizede yollasın ki olmuşmu olmamışmı bizde bakalım.Ellerinize sağlık Kerbela kardeşim.Olsada yesek yaw:hehehe:

Afiyet olsun dicem ama tadına bakmadın yemedin nasıl afiyet olsun diyim :laugh:,var daha abim gönderimmi??( :tatil:

EMEĞİne sağlık ablam.. tarifi aldım :) denicem inş. ;)

senin yüreğin sağolsun ablam,dene bakalım çayın benden :)
evet cok güsel görünüyo bıde yapmasını bilsem....:p

yapabilirsin lifeal teqnic kardeşim çok basit verilen malzemelerin yarısıyla dene ki;malzemelerin telef olmasın, tutturabildinse devamını getirirsin yapa yapa alışırsın inş...(:(:(:

Üst Alt