Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
01lg4.jpg

02hf8.jpg

03ts0.jpg

04bp0.jpg

05zt5.jpg

06yk6.jpg

07lr0.jpg

08rx3.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIm şükürkar kullarından eylesin cümlemizi.

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
Allah’a şükretmek herkesin boynunun borcudur. Kavga etmek suratını ekşitmek “şükür” değildir.

Kendinize gelin de şu kereme bakın! Bir şükre karşılık bu kadar nimeti kim verir?

Bir koku alıp da şükrünü eda etmeyen küfrân-ı nimette bulunur ve kendi burnunu yitirir.

Şükür nimetin canıdır nimetse deriye benzer. Çünkü seni Sevgiliye kadar ulaştıran şükürdür.

Nimet insana gaflet verir; şükürse uyandırır. Padişahın şükür tuzağıyla nimet avla!

Şükretmeyenden güzellik de kaybolur hüner de sanat da. Artık bir daha ondan bir eser bile görünmez.

O küfür inadı maymun âdetidir. Şu hamd ve şükür ise Peygamberin yoludur.

Nimet ve ihsanlarına karşılık Allah’a şükret fakat sana ihsan eden kişiye de şükret onun adını da an!

Allah kıyamet günü kuluna “Ne getirdin sana verdiğim nimetlere karşılık ne yaptın?” der.

Kul der ki: “Yârabbi! Sana candan ve gönülden şükrettim. Çünkü o rızık ve ekmek asıl-esas bakımından sendendi.”

Allah der ki: “Hayır! Sana bağışta bulunan kişiye şükretmediğin için bana da şükretmedin.

Bir kerem sahibine zulmettin sitemde bulundun. Halbuki onun yüzünden benim nimetlerime nâil olmadın mı?”

Şükret ve şükredenlere köle ol; onların huzurunda öl de ebedîlik bul!

sukuryoktu8gs8yd.gif
allah razı olsun kardeşim. emeğine sağlık

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Yüreğimizi yaktık kardeşim..
Alklah Razı olsun Nefes alıyormuyuz Elhamdulıllah .İşte buna bile şükür etmemiz gerekirki neler neler daha var...

Rabbım Şükürden ayırmasın inşallah...

Üst Alt