Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sevdalizz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
hiç kimsesizler rüyalarınıza girip sizden bir fatiha dilendilermi

kuran okunmasını istedilermi TANIMADIĞINIZ BİLMEDİĞİNİZ

perişan simalar düşlerinize girdimi ansızın

... Tekrar Dünyaya Gelme Şanslerı olmayan kimsesiz ...garip garip bekleşen mevtaların ruhlarına en son nezaman bağışladık bir fatiha
diyalog2_kuran.jpg

sahipsiz mezar taşlarını okudukmu hiç

mezar2.jpg

varmısınız Ahirete göç eylemiş kemikleri çürümüş bir Fatihaya muhtaç olanların kabirlerini Kuranın nuru ile aydınlatmaya
evlatları olmamamış veya vefasızca unutulmuş kimsesizlere bir fatiha bir yasin okumaya

bu müthiş fazileti kaçırmayalım hade canlar

öyleyse yüreğinizdeki merhamet incilerini kuran nuruyla zarflara koyup

kimsesizliğin tel örgüleriylle çevrili ısızlığı aşarak kimsesizlere

yasinler fatihalar göndermeye

sahipsizmektupco4.jpg

elimizdeki üzerimizdeki taşan rahmeten onlarıda nasiplendirip .kuran nuruyla sevindirmeye
kabirlerinde bir faatihaya muhtaç yatanlara mektuplar göndermeye
islammektebi_har8.gif

varım diyorsanız her cuma burda buluşuyoruz inş
Ya Rabbi! ... Cümlemizi kabirde şeytan-ı aleyhi lanenin mekrinden emin eyle! ...

ALLAH ım sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi (Amin
Rabbim ya Hadi mubarek ismin üzere bize beklemediğimiz yerlerden hayr ve bereket kapıları aç. ... hayırlı bir istikamet. hayırlı bir Ölüm Nasib Et ALLAH'ım.​

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
elbette çok güzel bir fikir ama bizler yada kendi adıma diyeyim okuduğum herne olursa olsun zaten duama katarım hiçbir duamı sadece ne anneme ne babama nede hususi birine yollamam.. amma içinde hassaten diye bir ibare koyarım...fakat cümle ihvanı dini katarım

misal- ben her duamda YARARBİ mağripten meşrika kadar gelmiş geçmiş isimleri unutulmuş nesilleri kesilmiş nişanları 2 taş arasında yer ile yeksan olmuş ahh şu güzel günlerde ve gecelerde banada bir fatiha yokmu diye ağlaşan ağlaşırken bekleşen din kardeşleriminde ruhlarına hediye eyledim sen vasıl eyle YARABBİM DERİMM vs.vs. diye devam ederim...

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
elbette çok güzel bir fikir ama bizler yada kendi adıma diyeyim okuduğum herne olursa olsun zaten duama katarım hiçbir duamı sadece ne anneme ne babama nede hususi birine yollamam.. amma içinde hassaten diye bir ibare koyarım...fakat cümle ihvanı dini katarım

misal- ben her duamda YARARBİ mağripten meşrika kadar gelmiş geçmiş isimleri unutulmuş nesilleri kesilmiş nişanları 2 taş arasında yer ile yeksan olmuş ahh şu güzel günlerde ve gecelerde banada bir fatiha yokmu diye ağlaşan ağlaşırken bekleşen din kardeşleriminde ruhlarına hediye eyledim sen vasıl eyle YARABBİM DERİMM vs.vs. diye devam ederim...

Evet,aynen bende bir yada birkaç kişiyle sınırlı kalmaz...dualarım herkese inşl..

sevdalizz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ORiJiNAL YAZARI : Loya
ORiJiNAL YAZARI : fzehra

Evet,aynen bende bir yada birkaç kişiyle sınırlı kalmaz...dualarım herkese inşl..

oy oy oy canımsınız ya rabbim ebeden razı olsun

o gül kokan yüreklerınızle bın yıl hayırla yaşayın inş

tşk ederim ikinizede harikasınız

duamdasınız inş dualarınızda olmak ümidiyle

sevdalizz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
100 fatiha ve 5 adet yasin okunmuştur

cuma günü güzeliklerle burda buluşmak dileği ile

sevdalizz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Mevlam bizleri
BAHTIM KARA YA RABBİM YÜZÜM GÜLMÜYOR HAYIRLI AMELLER OLMAYINCA CENNETE GİRİLMİYOR cennete bulustursun.

Rabbim bizleri firdevs cennetinde buluştursun inşAllah. ...
Rabbimiz! Bizleri Sana layık kul, Peygamber Efendimizv -sallallâhu aleyhi ve sellem-'e layık ümmet eyle! .... Bir aşk ver ki bana samimi muhabbet oluştursun

200 adet fatiha inş okudum

inş bu hayırdan sizlerde istifade edersiniz lütfen

Üst Alt