Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Bismillahirahmanirrahim
içinizde hali vakti yerinde,ihsan,ikram sahibi olanlar;akrabaya,yoksullara ve Allah yolunda hicret edenlere yardım etmeyeceklerine dair yemin etmesinler ,onların kusurlarını bağışlasınlar,aldırmasınlar.Allah'ın sizi bağışlamasını arzu etmez misiniz?Allah çok bağışlayan,çok acıyandır

Nur suresi 22. ayet

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Şüphesiz göklerin ve yerin yaratılmasında, gece ile gündüzün birbiri peşinden gelmesinde, insanlara fayda veren şeylerle yüklü olarak denizde yüzüp giden gemilerde, Allah'ın gökten indirip de ölü haldeki toprağı canlandırdığı suda, yeryüzünde her çeşit canlıyı yaymasında, rüzgârları ve yer ile gök arasında emre hazır bekleyen bulutları yönlendirmesinde düşünen bir toplum için (Allah'ın varlığını ve birliğini isbatlayan) birçok deliller vardır.
(Bakara Suresi 164)

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
De ki: Hiçbir zaman bize Allah'ın bizim için takdir ettiğinden başkası dokunmaz. O bizim mevlamızdır. Müminler yalnızca Allah'a tevekkül etsinler.
( Tevbe - 51)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Doğrusu insan dayanıksız ve huysuz yaratılmıştır.

Kendisine kötülük dokundu mu sızlanır.

Kendisine hayır dokundu mu cimrilik eder.

Mearic Suresi: 19-20-21

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
"Ey Rabbim! Bana, babama, anama, mümin olarak evime girene ve bütün inanmış erkek ve kadınlara mağfiret buyur. Zalimlerin de sadece helakini artır."

Nuh Suresi : 28

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
''Siz de Allah'a ve Resulune İman edin ki, o ümmi peygamberde Allah'a ve Onun sözlerine iman etmiştir.Ve Ona uyun-ta ki doğru yolu bulmuş olasınız''
(A'raf suresi 158

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Kim Allah'a ve Rasûlü'ne îman etmezse, (bilsin ki) biz inkâr edenlere alevi çılgın bir ateş hazırladık.
(Fetih, 13)

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Rabbinizin bağışına ve takvâ sahipleri için hazırlanmış olup genişliği gökler ve yer kadar olan cennete koşun!
( Ali İmran - 133)

şerife2

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ewet katılıyorum allah herşeyin en iyisini bilen we görendir

Üst Alt