Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, dogrunun ve dogruyu egriden ayırmanın açık delilleri olarak kendisinde Kuranın indirildigi aydır. Sizden her kim bu ayda bulunursa oruç tutsun" Bakara, 2/185.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Öyle şerefli bir elçi, kendisine çetin bir kudret bahşedilmiştir. Arşın sahibi Allah nezdinde çok itibarlıdır. İtaat edilen, güven duyulan, emin birisidir.. (Tekvir 20)

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Hayır siz, dünya hayatını seçip-üstün tutuyorsunuz. Ahiret ise daha hayırlı ve daha süreklidir. (A'la, 16-17)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ey İnananlar! Allaha ve Elçisine inanın. Elçisine indirdiği bu Kitaba ve daha önce indirdiği Kitaplara da inanın. Kim Allahı, meleklerini, kitaplarını, elçilerini ve ahiret gününü göz ardı ederse, gerçekten derin bir sapıklığa düşmüş olur. (Nisa 4/136)

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Mü'min / 60.
Rabbiniz şöyle buyurdu: Bana dua edin, kabul edeyim. Çünkü bana ibadeti bırakıp büyüklük taslayanlar aşağılanarak cehenneme gireceklerdir.

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Nahl / 31-32.
(O yurt,) girecekleri, zemininden ırmaklar akan Adn cennetleridir. Onlar için orada kendilerine diledikleri her şey vardır. İşte Allah, takvâ sahiplerini böyle mükâfatlandırır. (Onlar,) meleklerin, "Size selâm olsun. Yapmış olduğunuz (iyi) işlere karşılık cennete girin" diyerek tertemiz olarak canlarını aldıkları kimselerdir.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
"Şüphesiz ki ben, benim de Rabbim sizin de Rabbiniz olan Allah'a güvenip dayandım. Hareket eden ne kadar canlı varsa hepsinin alnından tutan O'dur. Benim Rabbim gerçekten dosdoğru bir yol üzeredir."
Hud-56

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Bakara/74.
(Ne var ki) bunlardan sonra yine kalpleriniz katılaştı. Artık kalpleriniz taş gibi yahut daha da katıdır. Çünkü taşlardan öylesi var ki, içinden ırmaklar kaynar. Öylesi de var ki, çatlar da ondan su fışkırır. Taşlardan bir kısmı da Allah korkusuyla yukardan aşağı yuvarlanır. Allah yapmakta olduklarınızdan gafil değildir.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
MUHAKKAK Kİ, BU SİZİN ÜMMETİNİZ BİR TEK ÜMMETTİR; ÇÜNKÜ HEPİNİZİN RABBİ BENİM; ÖYLEYSE BANA KARŞI
SORUMLULUĞUNUZUN BİLİNCİNDE OLUN! (MÜ'MİNUN SÜRESİ 52. AYET)

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Kasas/ 53-55
Onlara (Kur'ân) okunduğu zaman "O'na iman ettik. Çünkü o, Rabbimizden gelmiş hakikattir. Esasen biz daha önce de müslüman idik" derler.İşte onlara, sabretmelerinden ötürü mükafatları iki defa verilecektir. Bunlar kötülüğü iyilikle savarlar, kendilerine verdiğimiz rzıktan da Allah rızası için harcarlar. Onlar, boş söz işittikleri zaman, ondan yüz çevirirler ve "Bizim işlerimiz bize, sizin işleriniz size. Size selam olsun. Biz kendini bilmezleri istemeyiz" derler.

Üst Alt