Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
"O gün , BaLdır ßacak AçıLacak ve Secdeye ÇağrıLacaklar ama (buna) GüçLeri Yetmiyecek. GözLeri Korkudan Kararmış HaLde KendiLerini ZiLLet Sarıvermiştir . Oysa (daha önce Dünyada ) KendiLeri SağLıkLı ve SağLam iken Secdeye ÇağrıLmışLardı .. " (KALEM 42-43)

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
De ki: "Rabbim! Beni, takdir ettiğin yere gönül rahatlığı ve huzur içinde koy ve çıkacağım yerden de dürüstlükle ve selametle çıkmamı sağla. Bana katından yardım edici bir kuvvet ver."

İsra Suresi: 80​

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
“Sonra siz, o (kıyâmet) günü nîmetlerden elbette hesâba çekileceksiniz.”

Tekasür Suresi: 8​

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Artık her kim azgınlık etmiş,

Ve dünya hayatını tercih etmişse,

Kuşkusuz onun varacağı yer cehennemdir.

Kim de Rabbinin divanında durmaktan korkmuş,

nefsini boş heveslerden menetmiş ise,

Kuşkusuz onun varacağı yer cennettir.

Naziat Suresi: 37-38-39-40-41​

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
“Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, (bilin ki) Allah onların yerine öyle bir topluluk getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler. Onlar mü’minlere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı güçlü ve onurludurlar. Allah yolunda cihad ederler. (Bu yolda) hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar. İşte bu, Allah’ın bir lütfudur. Onu dilediğine verir. Allah lütfu geniş olandır, hakkıyla bilendir”

Mâide, 54​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.

Bakara Suresi: 153

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Şayet kullarım, sana benden sordularsa, gerçekten ben çok yakınımdır. Bana dua edince, duacının duasını kabul ederim. O halde onlar da benim davetime koşsunlar ve bana hakkıyla iman etsinler ki, doğru yola gidebilsinler.

Bakara Suresi: 186​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
"Onlar ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her zaman) Allah'ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler ve şöyle derler: ''Rabbimiz, sen bunu boş yere yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru."

Al-i İmran, 191

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
"Onlar ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her zaman) Allah'ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler ve şöyle derler: ''Rabbimiz, sen bunu boş yere yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru."

Al-i İmran, 191.​

Üst Alt