Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
· “Mümin erkeklere söyle; gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, bu kendileri için çok temizdir.” (Nur- 30)

· “Mümin kadınlara da söyle; gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, ziynetlerini açmasınlar. Bunlardan görünen kısım müstesna, baş örtülerini yakalarının üstüne (kapayacak surette ) koysunlar. ” (Nur- 31)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
“Küçümseyerek, surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez.”

Lokman Suresi: 18

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz Müjdele o sabredenleri!
BAKARA - 155

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
“Gerçekten hayırlı ve iyi olanlar imanlarında sadık ve samimi olup doğru dürüst işler işleyenler nimet cennetlerindedirler. Kafirler ve günahlara dadananlar ise yakıcı bir ateş içindedirler.”

İnfitar: 82/13-14​

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Ey iman edenler! Akitlerin gereğini yerine getiriniz " (Mâide, 5/1)

"Ey iman edenler! Allah'ın (koyduğu) işaretlere (...) saygısızlık etmeyiniz..." (Mâide, 5/2)

"Ey iman edenler! Allah için adaletle şahitlik edenlerden olunuz..." (Mâide, 5/8)

"Ey iman edenler! Allah'ın size olan nimetini hatırlayınız..." (Mâide, 5/11)

"Ey iman edenler! Allah'tan korkun ve O'na yaklaşmaya yol/vesile arayın..." (Mâide, 5/35)

"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar/veliler edinmeyin..." (Mâide, 5/51)

"Ey iman edenler! Açıklandığı zaman hoşunuza gitmeyecek olan şeyleri sormayın..." (Mâide, 5/101)

"De ki: "Ey Ehl-i Kitap! Dininizde haksız yere haddi aşmayın " (Mâide,5/77)

Eyy Alemlerin Rabbim Sağ ellerimizde Kur'anlarımız var, Rabbim, Rabbim, Rabbim sağ ellerimizdekini hakkıyla yaşayanlardan, yaşamaya çalışanlardan eyle ( amin amin amin)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
(Ey Habîbim!) De ki: İnsan ve cinden olan ve insanların göğüslerine (îmân ve îtikâdına) vesvese veren hannâsın şerrinden insanların mâbûduna ve insanların bütün işlerinin sâhibine ve insanların Rabbine sığınırım.

Nâs sûresi: 1-6

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
"Rabbimiz Allah'tır" deyip sonra da dosdoğru yaşayanlara korku yoktur ve onlar üzülmeyeceklerdir.

Ahkaf Suresi: 13​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O size çok düşkün, mü'minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir.

Tevbe Suresi: 128

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
"Şüphesiz senin Rabbin insanlara karşı lütuf sahibidir. Ancak onların çoğu şükretmezler."
(Neml: 73)​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ey inananlar, Allah'tan korkun ve kişi, yarın için ne (yapıp) gönderdiğine baksın. Allah'tan korkun; çünkü Allah, yaptıklarınızdan haberdardır.

Haşr Suresi : 18

Üst Alt