Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
"Yoksa insan (kayıtsız şartsız), her temenni ettiği şeye sahip mi olacaktır? Oysa, ahiret de dünya da Allah'ındır (c.c)."

(Necm:24-25)​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
De ki: "Ey mülkün sahibi Allah'ım! Sen mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden de onu çeker alırsın, dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır Senin elindedir. Muhakkak ki, Sen her şeye kâdirsin. Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin.

Al-i İmran Suresi: 26-27

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Andolsun ki, sana da, senden öncekilere de şu vahyedildi: "Yemin ederim ki, eğer şirk koşarsan bütün çalışmaların boşa gider ve mutlaka kendine yazık edenlerden olursun."

Zümer Suresi: 65

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Bilmiş olun ki, göklerde ve yerde ne varsa Allah'ındır. O, sizin ne yolda, ne durumda olduğunuzu iyi bilir. Huzuruna döndürülecekleri günde ise, yapmış olduklarını hemen kendilerine haber verir. Allah, her şeyi hakkıyla bilendir..

Nur Suresi : 64​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Şüphesiz göklerde ve yerde müminler için birçok âyetler vardır.

Casiye Sûresi: 3

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
“Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın.”

A’li İmran Suresi: 105​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“ Bismillahirrahmânirrahîm"

Sakın, kendilerini denemek için onlardan bir kesimi faydalandırdığımız dünya hayatının çekiciliğine gözlerini dikme! Rabbinin nimeti hem daha hayırlı, hem de daha süreklidir. Ailene namazı emret; kendin de ona sabırla devam et. Senden rızık istemiyoruz; (aksine) biz seni rızıklandırıyoruz. Güzel sonuç, takvâ iledir.”
( Ta Ha 131- 132)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“ Bismillahirrahmânirrahîm"

Allah, gözlerin hain bakışını da bilir, gönüllerin gizlediğini de.

Mu'min Suresi: 19

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ey iman edenler! Allah'a, Peygamberine, Peygamberine indirdiği kitaba ve daha önce indirdiği kitaba iman edin. Kim Allah'ı, meleklerini, kitaplarını, peygamberlerini ve ahiret gününü inkar ederse derin bir sapıklığa düşmüş olur.
Nisa Suresi: 136​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
(Ey Peygamber!) Sabret! Sabrın da ancak ALLAH (c.c.)'ın yardımı iledir. Onlardan dolayı üzülme! Kurdukları tuzaklardan telaş edip sıkıntıya düşme!

Nahl Suresi: 127

Üst Alt