Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
‎"Allah yolunda öldürülenlere 'ölüler' demeyin. Aksine onlar diridirler ancak siz fark edemiyorsunuz."

(Bakara, 2/154)

*_r4hime_*

Öğrenci Anne

Aldığı Beğeniler
1,419
Sen'siz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız..!
Takım
Galatasaray
Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.

[Nur-26]

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ediyorlarsa, babalarınızı ve kardeşlerinizi (bile) veli edinmeyin. Sizden kim onları dost edinirse, işte onlar zalimlerin kendileridir.
{Tevbe Sûresi:23}

Gül-i Hamra

~ Hafizet-ül Hadis ~

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Biz geceyi ve gündüzü varligimiza delalet eden birer delil kildik. Sonra Rabbinizden bir lütuf aramaniz, yillarin sayisini ve hesabini bilmeniz için gecenin karanligini silip (yerine) esyayi aydinlatan gündüzün aydinligini getirdik. Iste biz her seyi uzun uzadiya anlattik.

(İsra-12)

*_r4hime_*

Öğrenci Anne

Aldığı Beğeniler
1,419
Takım
Galatasaray
Allah katında din, ancak İslam dinidir. Kendilerine kitap verilenler, bunu adamakıllı bildikten sonra aralarındaki azgınlık ve haddini aşma yüzünden ihtilafa düştüler ve kim Allah'ın ayetlerine inanmazsa bilsin ki Allah, pek tez hesap görür [Al-i imran/19]

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
Deki:Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olurmu?
Ancak akıl sahipleri öğüt alırlar
Zümer,9

*_r4hime_*

Öğrenci Anne

Aldığı Beğeniler
1,419
Takım
Galatasaray
Kendilerine Rahmân (olan Allah)ın âyetleri okunduğu zaman ağlayarak secdeye kapanırlardı.Sonra bunların ardından öyle bir nesil geldi ki, namazı terkettiler, heva ve heveslerine uydular; onlar bu taşkınlıklarının karşılığını mutlaka göreceklerdir. (Cehennemdeki "Gayya" vadisini boylayacaklardır.) [Meryem/58-59]

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
"O gün , BaLdır ßacak AçıLacak ve Secdeye ÇağrıLacaklar ama (buna) GüçLeri Yetmiyecek. GözLeri Korkudan Kararmış HaLde KendiLerini ZiLLet Sarıvermiştir . Oysa (daha önce Dünyada ) KendiLeri SağLıkLı ve SağLam iken Secdeye ÇağrıLmışLardı .. " (KALEM 42-43)

*_r4hime_*

Öğrenci Anne

Aldığı Beğeniler
1,419
Takım
Galatasaray
Ey iman edenler! Zannın birçoğundan sakının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın. Herhangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz! Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah tövbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir. [Hucurat/12]

Üst Alt