Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Eklemiş olduğunuz, Ayet-i Kerimeler ile bu bölümü süslediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz arkadaşlar...

Eğer (size tebliğ edileni) yalan sayarsanız, bilin ki sizden önceki birçok milletler de yalan saymışlardı. Peygambere düşen yalnız açık bir tebliğdir. (Ankebut suresi/18 )

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Başakcım bizde sana teşekkür ederiz.... Sağol canım...

(Ey Muhammed! Bizim adımıza de ki, Ey iman eden kullarım! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Bu dünyada iyilik yapanlar için (ahirette) bir iyilik vardır. Allah' ın yeryüzü geniştir. Sabredenlere mükafatları elbette hesapsız olarak verilir.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Azap size gelmeden önce Rabbinize dönün ve Ona teslim olun. Sonra size yardım edilmez.

Farkında olmadan azap size ansızın gelmeden önce, Rabbinizden size indirilenin en güzeline uyun ki, kişi, Allahın yanında, işlediğim kusurlardan dolayı vay halime! Gerçekten ben alay edenlerden idim demesin.

(zümer süresi)

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
İnsanlar arasında Allahı bırakıp da ona ortak koşanlar vardır. Onları, Allahı severcesine severler. Müminlerin Allaha olan sevgisi daha güçlü bir sevgidir. Zulmedenler azaba uğrayacakları zaman bütün kuvvetin Allahın olduğunu ve Allahın azabının pek şiddetli olduğunu bir bilselerdi.

Allah onu), katından gelecek şiddetli bir azap ile (inanmayanları) uyarmak, salih ameller işleyen müminleri, içlerinde ebedi olarak kalacakları güzel bir mükâfat (cennet) ile müjdelemek ve Allah bir çocuk edindi diyenleri de uyarmak için dosdoğru bir kitap kıldı.
(KEHF SÛRESİ)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
81:1 - Güneş katlanıp dürüldüğünde,

81:2 - Yıldızlar bulandığında,

81:3 - Dağlar yürütüldüğünde,

81:4 - Kıyılmaz mallar bırakıldığında,

81:5 - Vahşi hayvanlar bir araya toplandığında,

81:6 - Denizler ateşlendiğinde (suları çekilip, volkanlar halinde ateş püskürdüğünde),

81:7 - Nefisler eşleştirildiğinde (iyiler iyilerle, kötüler kötülerle bir araya toplandığında),

81:8 - Diri diri toprağa gömülen kıza sorulduğunda,

81:9 - "Hangi günahtan dolayı öldürüldü?" diye.

81:10 - Amel defterleri açıldığında,

81:11 - Gök sıyrılıp açıldığında,

81:12 - Cehennem kızıştırıldığında,

81:13 - Ve cennet yaklaştırıldığında,

81:14 - Herkes ne getirmiş olduğunu anlar.

Tekvir suresi 1-14

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allaha ibadet edin ve ona hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana babaya, akrabaya, yetimlere, yoksullara, yakın komşuya, uzak komşuya, yanınızdaki arkadaşa, yolcuya, elinizin altındakilere iyilik edin. Şüphesiz, Allah kibirlenen ve övünen kimseleri sevmez. Nisâ-36 . Ayet

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Kendiniz için önden ne iyilik hazırlarsanız Allah katında onu hem daha üstün ve mükafatça daha büyük olmak üzere bulursunuz.!

(Müezzemil: 20)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ey göklerin ve yerin yaratıcı! Dünyada da ahirette de benim yarim ve yardımcın sensin. Müslüman olarak canımı al ve beni salihler zümresine kat!"
(Yusuf: 101)

YARABBİ bu sitedeki güzel insanlarla beraber

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ey göklerin ve yerin yaratıcı! Dünyada da ahirette de benim yarim ve yardımcın sensin. Müslüman olarak canımı al ve beni salihler zümresine kat!"
(Yusuf: 101)

YARABBİ bu sitedeki güzel insanlarla beraber

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH ın emrine aykırı davrananlar,başlarına bir belanın gelmesinden veya kendilerine çok elemli bir azap isabet etmesinden sakınsınlar.(Nur-63)

Üst Alt