JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...
Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (SallAllahu Aleyhi ve Sellem)
"Ben salih kullarıma,ötelerde,öyle şeyler hazırladım ki, ne göz görmüş ne kulak işitmiş ne de kimsenin hayaline gelmiştir''
(Buhari,Tevhid, 35;Müslim,Cennet,4,5)
Dost İstersen Allah Yeter
Allah için seven, Allah için nefret eden, Allah için veren, Allah için tutumlu olan, îmanını tamamlamıştır.
Hz. Muhammed (s.a.v.)
"İki göz vardır, onlara ateş değmez: Allah (c.c) için ağlayan göz ile, Allah (c.c) yolunda uyanık sabahlayan göz."
(Tirmizî)
"Allah'tan (c.c) korkması, kişiye ilim olarak; kendini beğenmesi de cahillik olarak yeter."
(Beyhakî)
"Dua sema ile arz arasında durur. Bana salât okumadıkça Allah'a (c.c) yükselmez."
(Tirmizî)
"Mü'minin Rabbine karşı hüsnü zanda bulunması, ibadetin güzelliğindendir.
(Ebu Davud)
"Dil ile kalp bir olmadıkça hiçbir kul kâmil mü'min olamaz."
(Kenzü'l-İrfan)
Mü'minin şerefi dini, asâleti güzel ahlâkı, mürüvveti de aklıdır.
(İbn Hıbban)
"Birbirinizle ilginizi kesmeyiniz, sırt dönmeyiniz, kin tutmayınız, ve hased etmeyiniz. Ey Allah'ın kulları, kardeş olunuz."
Hz. Muhammed (s.a.v.)
Ey insanlar! Alemlerin Rabbına hüsnü zanda bulunun. Zira rab, kulunun zannına göre ona muamele eder.
Hz. Muhammed (s.a.v.)