Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
73c9.jpg

Her sene böyle yapıyorsun, habersizce gelip, bir ay boyunca biz inananlara on bir ay boyunca tatmadıklarımızı tattırıp, bizi kendine alıştırıp, sonra da gidiyorsun.Çok üzüldüğümüzü görünce de, bu kadar üzülmeyin, söz veriyorum, seneye bir daha geleceğim diyorsun, sen muhakkak geleceksin de biz seneye sana gelebilecek miyiz ey Ramazan?Gecelerimiz seninle aydın oluyor, sahura kalktığında seccadelerine koşanlar, sadece gecelerini değil, kabirlerini de aydınlatıyorlar.Günlerimiz seninle aydın oluyor, zamanımız bereketleniyor. Sahi ey oruç, aslında bizim ne kadar zamanımız varmış. Meğer biz sensizken ne kadar zamansızmışız. Gereğinden fazla yememiz, içmemiz, anlamsız konuşmalarımız ne kadar büyük bir zaman kaybına sebep oluyormuş, bizlere gösteriyorsun.Kardeşlerimizin var olduğunu, Müslümanların, hatta tüm insanların aslında kardeş olduğunu, hepimizin anne ve babasının aynı olduğunu söylüyorsun bizlere.Büyüklerimiz hep senin eskiden daha güzel yaşandığından bahsediyorlar, hep eski halin özleniyor. Ben çok merak ediyorum, özlenen acaba mazideki sen misin, yoksa mazideki biz miyiz?Seneye bir daha gel olur mu, bazılarımız burada olmasak da evimizde seni karşılayacak olan nice kardeşlerimiz var.

^HakikaT^

Ve ellefe beyne gulubihim

Aldığı Beğeniler
93
Takım
Diğer
bu paylaşımı sizmi yazdınız.Her kim yazmışsa güzel yazmiş tamda yaşanan ve özlenenleri döktürmüşsünüz.Mevlam razı olsun yazandan ve paylaşandan..

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Seneye bir daha gel olur mu, bazılarımız burada olmasak da evimizde seni karşılayacak olan nice kardeşlerimiz var.

Allah razı olsun çok güzel bi yazı emeklerinize sağlık Teşekkürler...

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Allah, tekrar kavuşmayı cümlemize nasip etsin inşallah.

Anlamlı ve değerli paylaşımınız için teşekkürler.

Allah razı olsun..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Rabbim bir dahaki seneki o güzeliğe ermeyi nasip etsin.

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
Hakikat Abi ben yazmadim..
Biryerde okumustum cok hosuma gitti..
Rabbim sizlerdende razi olsun...insALLAH kavusuruz o guzel sehri ramazana..

Üst Alt