Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
yazi.jpg

Herşeyi sana yazdım... Seni de her şeye... Kalemler tükettim, tükenmeyen hasretle... Ucundan dökülen aşkla, umutla, çığlıkla... Belki de nefretle... Her umuda avuc açtım... Sen dilendim...
Aşktan harap bir dilenci şimdi yüreğim...

Her şeyi sana yazdım... Seni de her şeye... Hayallerimin paragraf başlarına... Umutlarımın parantez içlerine... Kalemler tükettim tükenmeyen hasretle...

Her şeyi sana yazdım,seni de herşeye... Binlerce kez okudum her gün bir ilkokul defterinden... Binlerce kez okudum Seçebilmek için seni soru işaretlerinden... Seni ezberledim hergün karmakarış yazılar içinden... Sana da kendimi yazdım... Bana ait harflerle... Farklı alfabelerle...

Herşeyi sana yazdım..

alıntı

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
-------Herşeyi Sana Yazdım-------

Çok güzeldi abi.Emeğine yüreğine sağlık.Rabbim azze ve celle razı olsun.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Herşeyi sana yazdım... Seni de her şeye... Kalemler tükettim, tükenmeyen hasretle... Ucundan dökülen aşkla, umutla, çığlıkla... Belki de nefretle... Her umuda avuc açtım... Sen dilendim...
Aşktan harap bir dilenci şimdi yüreğim...

Her şeyi sana yazdım... Seni de her şeye... Hayallerimin paragraf başlarına... Umutlarımın parantez içlerine... Kalemler tükettim tükenmeyen hasretle...

Her şeyi sana yazdım,seni de herşeye... Binlerce kez okudum her gün bir ilkokul defterinden... Binlerce kez okudum Seçebilmek için seni soru işaretlerinden... Seni ezberledim hergün karmakarış yazılar içinden... Sana da kendimi yazdım... Bana ait harflerle... Farklı alfabelerle...

Herşeyi sana yazdım..

Allah razı olsun yüreğine sağlık..

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
emeğinize sağlık hafız kardeş.............

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
EMEĞİNE SAĞLIK HAFIZ ABİ
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMDI
ALLAH AZZE VE CELLE RAZI OLSUN....

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Elllerine sağlık hafız kardeşim bu aralar çok şiirlerle ilgilenirken görüyorum seni sanırım aşık oldun :p

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Binlerce kez okudum Seçebilmek için seni soru işaretlerinden... Seni ezberledim hergün karmakarış yazılar içinden...

Cok güzel etkileyici bir yaziydi Hafiz kardesim paylasan yüregine dert degmesin
Allah(c.c)razi olsun herdaim
Selam ve Dua ile.......

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Yorum yazan elleriniz Cehennemden azad olsun inşaAllah.Allah sizlerden ebeden razı olsun.
Fi emanillah.

Üst Alt