Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
İnsan, yaşadığı ânın bıkkınlık çukurunda debelenirken, hatıraların o tılsımlı merdiveni ile düzlüğe çıkar..Geçmişe duyduğumuz özlem, çoğu zaman mutsuzluktan değil, gitgide renginin solduğunu düşündüğümüz hayatımızı, hatıralarla boyamak arzusundandır

Ne gariptir ki, yıllar sonra da bugünü hatırlayarak mâziye doğru yolculuğa çıkacağızdır Her yeni gün bir öncesine hasret....Kısır döngü

ldfvm3.png

Tek kusuru belki, devingenliğini hayatın görememekti… Her zaman istediğimiz gibi gelmez hayat… Gökyüzü istediği tonda olmadığında kusuyor, kusuyordu… Onca dinlendiği maviyi hiç yapıyordu…Hiç’lemekti sanatı…

O kadar ağırdı ki varlığı özüne
Okyanus dere olup kalırdı gözüne

O bana gelmemişti hiç zaten O birine gitmeyecek kadar O idi… Ben ona uğramıştım bir süre… Denizi yakmaya karar verdi bir gece ve unuttu balık olduğumu Zaten bir önemi de yoktu bunun O an önemli olan tek ses dinlediği ve dinlendiği öfkeydi…

Kapadı yüzünü yaktı…Yekti… Ben yüzdüm…Yüzü açık güneşe bindim

Hırkayı üstüne takan derviş olmaz bu dergâhta
Kalbe bir ayar lazım inceden

her yağmurda ağlamam
ama nefesim hep dar
al bu yüreği ressam
........bir ömürlük sen var............

y28yk8.jpg

Nedendir bilinmez hayat yaşama çilesinde gecer Aslında yaşam bir biberdir; Gerçek olan her zaman can acıtmasada bu böyledir İnsanoğlu hayatında hiç farkında olmasada doğanın bir parçası olduğunu bilmeden, hükmederek yaşam sürer ve her türlü olumsuz koşullarda isyan eder bir varlıktır biz insanoğlu Halbuki doğada yaşam süren varlıkların hiçmi sorunları yoktur ki? Ama insan varlığı hiç bir zaman bir belgesel edasıyla bakmaz yaşama Oysaki bir bitki değerlerini üstünde cirit attığımız topraktan alır şekillendirir ve bize sunar

Bizler sadece tüketme adına çabalarken onlar var olma savaşı verdiklerini hep göz ardı ederiz neyazıkki!... Bir fidan olanadek bir tohumun suya hasret yaşamında ve devamındaki suya ve güneşe ihtiyacı, her zaman sonsuz bir arkadaşlık dünyasındadır ..Onlar doğadaki görevlerini koşulsuz kabul etmişlerdir Hiç bir zaman direnmemiş ve bulundukları koşulları değiştirme çabasında olmamışlardır ve hayla yaradılıştan buyana bu görevlerini ifa etmektedirler

Acı tatlı yaşam diye nitelendirdiğimiz kelimelere uzaktır yaşamları; bir biber kadar gerçek, bir biber kadar acıdır....

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
emeğine sağlık kardeşim

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
yüreğine sağlık canım teşekkürler...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
güzeL yürekleirnize sevgiLer...
SeLam ve dua iLe...:gul:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Çok güzeldi canım paylaşan yüreğine sağlık ömrüne bereket...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Güzel Gören Güzel Düşünür ablacım (:

rica ederim

seLam ve dua iLe...:gul:

Üst Alt