Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Benimde Erhan güleryüzün en sevdiğim şarkısının ismi
Hicran senden bana kalan hicrn her yerde hatıran....

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
sümeyye:İslamın ilk şehidi Ammar b.Yasir in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden
Üye olduğumda sağolsun dostum,kardeşimcanım sürmelim vesile olmuşdu bu nicki koymamda.Rabbim razı olsun senden kardeşim :)

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Benim Nickimin bir parcasi coOok sevdigim renk oldugu icin "Beyaz" ardinda kendi Ismim eklendi Sonuc olarakta "Beyazmelek" yaptim Nickimi ilk Üye oldugum Siteye yaklasik iki Sene oluyor.

Ama beni "Beyazmelek" yapan ilk Siteme artik ugriyamiyorum IP de bir Sorunum var.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
Talha Bora Öğe Nam-ı Diğer Gölge
Yani Radyo 7'deki program yapımcısı abimizden esinlenerek siteye bu nickle üye oldum ve nickimide çok seviyorum .... :)
Programıda herkese tavsye ediyorum arkadaşlar
Işık var olduğu sürece Gölge'de var olacak ...

Kardeş bende çok severim konuşmalarını gölgenin..mükemmel bir insan..Bende bağımlısı oldum zaten radyo 7 nin herkesede tavsiye edrim..Çok güzel şeyler öğreniyorum ordan...Çok güzel programlar yapılıyor arkadaşlar..Bende ne zamandır tavsiye etmeyi düşünüyodum buda vesile oldu...Gölge kardeş..gölgeyi her dinleyişimde senin nick aklıma geliyodu zaten..Acaba bir ilgisi varmı diye düşünüyodum...İyi oldu bu...selametle... =)

Benim nickin hikayesi ise yine nette bir yerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti anlamıda güzel hem(ay gönüllü)o vesileyle koydum ismimi...selametle... =) ;)

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Loya lazca.. anlamı tatlı demek...
öyle kardeşimle isimler konusunda bi muhabbetimiz oldu...
benimde niçk olarak kullanmak aklıma geldi seviyorum ama yinede sanki başka bi niçk kullanasım var :D

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Blackholes = Karadelikler...

Gökyüzünde bulunan yıldızların enerjilerini kaybederek çökelmesi sonrasında oluşan gök cisimleridir.Çok güçlü bir çekim gücüne sahiptirler,
yanısıra ingiliz edebiyatında bilinmezliği anlatan bir deyim olarak kullanılır.

BLACKHOLES & REVELATIONS

Üst Alt