Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DeViLSoN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben devilson nickini bıraktı ımda hackerlı ıda bıraktım ama bırakmamı istemeyen kişiliksiz insanlarla karşılaştım ve ben geri dönüyorum taki hepsini sanal alemden silene kadar.

beni delirttiler ben cehennemime geri dönüyorum burada iyi olan yoktur herkes gırtla ından asılır.

belli bir müddet yokum selamun aleykum

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı DeViLSoN
ben devilson nickini bıraktı ımda hackerlı ıda bıraktım ama bırakmamı istemeyen kişiliksiz insanlarla karşılaştım ve ben geri dönüyorum taki hepsini sanal alemden silene kadar.

beni delirttiler ben cehennemime geri dönüyorum burada iyi olan yoktur herkes gırtla ından asılır.

belli bir müddet yokum selamun aleykum
;( ;( ;( ;(

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ben Şeyh Şamil demeyi daha uygun görerek sana böyle hitab ediyorum..

zira Devilson yani Şeytanın o lu anlamına gelen bu kelimeyi tasvip etmiyorum..

İçinde bulundu un durum nedir bunuda bilmiyorum ama Allah(c.c.) sana kolaylıklar ihsan etsin daim güzelliklerle hayırla donatsın..

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hasbi
Ben Şeyh Şamil demeyi daha uygun görerek sana böyle hitab ediyorum..

zira Devilson yani Şeytanın o lu anlamına gelen bu kelimeyi tasvip etmiyorum..

İçinde bulundu un durum nedir bunuda bilmiyorum ama Allah(c.c.) sana kolaylıklar ihsan etsin daim güzelliklerle hayırla donatsın..

Aynen ..

Devilson nicki ve devilson nick ile kullanmış oldugun tabirler "mümin"e yakışmıyor. kardeşim , Allah cümlemizi cehenneminden uzak etsin. Amin.

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bu vatan hepimizin şehitlerimiz kanları ile bu vatanda özgürüz lütfen onları unutmayın ve birdaha kim olursa olsun vatanımın sitesine el uzatırsa silerim onu sanal alemde bugün yaptı ım gibi. ve devilson olarak kalmamada gerek kalmadı artık. çabuk bitti adamların işi ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı Seyh SaMiL
bu vatan hepimizin şehitlerimiz kanları ile bu vatanda özgürüz lütfen onları unutmayın ve birdaha kim olursa olsun vatanımın sitesine el uzatırsa silerim onu sanal alemde bugün yaptı ım gibi. ve devilson olarak kalmamada gerek kalmadı artık. çabuk bitti adamların işi ;)

OHHHHHH BEE ŞÜKÜR
ARAMIZA HOŞGELDİN Seyh SaMiL KARDEŞ :) :) :) :)

ÇOK İİ ETMİŞSİN ONLARI SİLMEKLE =) =) =) =)

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Tebrik ederim.

Hayırlı Olsun kardeşim...

Bu size daha çok yakışıyor do rusu..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Rabbim dogru yoldan ayırmasın cümlemizi