Basarilar diliyorum .. asil maclar simdi basliyor.. 1999 senesini tekrar ya$at bizlere cimbom..
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 4 Ara 2008 #11 Basarilar diliyorum .. asil maclar simdi basliyor.. 1999 senesini tekrar ya$at bizlere cimbom..
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 4 Ara 2008 #12 Hafız_70' Alıntı: Tebrikler Cimbom,tebrikler dostum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Hafız kardeşim inşaAllah finalde fenerbahçe ile karşılaşmak nasip olur
Hafız_70' Alıntı: Tebrikler Cimbom,tebrikler dostum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Hafız kardeşim inşaAllah finalde fenerbahçe ile karşılaşmak nasip olur
Uhuda_Sevdalı ....Sonun Başlangıcı.... Üyelik Tarihi 14 Şub 2008 Mesajlar 2,577 Aldığı Beğeniler 21 Konum Bitlis - İstanbul Takım Galatasaray 6 Ara 2008 #13 çok güzel bir maçtı özellikle sondakikaları muhteşemdi tebrikler cimbom yine kendine yakışan bir şekilde oynadın ve kazandın
çok güzel bir maçtı özellikle sondakikaları muhteşemdi tebrikler cimbom yine kendine yakışan bir şekilde oynadın ve kazandın