Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Pasha sen beni görünce hemen kaçıyorsun ama..ben şimdi hayalet modundayım beni göremiyorsun rahat hareket imkanına sahipsin..sana bu hakkı sağlıyorum dua et bana..görünürsem kaçacağından eminim :D

Bırak Üleyn benle BIDI BIDI Sana fesim yeter Bea...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
salihin yoksa bizmi sizi üzecek birşey yaptık bilmeden ya üzüldüm şimdi :(

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Pasha sen beni görünce hemen kaçıyorsun ama..ben şimdi hayalet modundayım beni göremiyorsun rahat hareket imkanına sahipsin..sana bu hakkı sağlıyorum dua et bana..görünürsem kaçacağından eminim :D

offf Allah'ım yaaaa..konuyu dağıtmayalım..yoksa arkadaşlar sinirlenirler..biz er meydanında kavgamıza devam edelim..bu arada fesin hep meydanda ama nedense içi boş..sahibi nerelerde acaba..fesi bırakıp kaçmak erkekliğe sığar mı?pehh :D

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ExELaNcE

offf Allah'ım yaaaa..konuyu dağıtmayalım..yoksa arkadaşlar sinirlenirler..biz er meydanında kavgamıza devam edelim..bu arada fesin hep meydanda ama nedense içi boş..sahibi nerelerde acaba..fesi bırakıp kaçmak erkekliğe sığar mı?pehh :D

sagol kardes bende şimdi lütfen konuyu dagatmayalım yazacaktım duyarlılıgınız iççin teşekkürler

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Olmaz ki ama ne kadar büyüttünüz olayı ya

Sanki suç işliyoruz, kendimi azınlık gibi hissetmeye başladım ama :)

Özgür irademi kullanarak sitenin bana sagladıgı olanaklardan yararlanıyorum

Msj alınmıştır sanırım varmı daha söz söyleyen ;)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı Destina
Olmaz ki ama ne kadar büyüttünüz olayı ya

Sanki suç işliyoruz, kendimi azınlık gibi hissetmeye başladım ama :)

Özgür irademi kullanarak sitenin bana sagladıgı olanaklardan yararlanıyorum

Msj alınmıştır sanırım varmı daha söz söyleyen ;)

destinam tabi bunu kullanmak en dogal hakkınnnn ama bir ayrıntı var atladıgın biz neden onu kullandıgını sorgulamıyoruz neden kullandıgınızı merak ediyoruz.... =)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Huzurumsun ablam tabi bunu sormak en dogal hakkınnnnız ama bir ayrıntı var anlayın artık destina ablamda sölemek istemiyor :D

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı YaMusaB
Huzurumsun ablam tabi bunu sormak en dogal hakkınnnnız ama bir ayrıntı var anlayın artık destina ablamda sölemek istemiyor :D

:evil: :evil: :evil:

Neymiş söylemek istemedigim sen hele bi gel msnye :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı huzurumsun
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ExELaNcE

sagol kardes bende şimdi lütfen konuyu dagatmayalım yazacaktım duyarlılıgınız iççin teşekkürler

Aman bee Tamam ben bişi demedimm..

Ozaman Hayalet olan Korkak üyelerimizde Çıksın meydana...Pehh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt