Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
KARŞIMDA Kİ İNSANA."SEVGİ,SAYGI,GÜVEN VE HUZUR"VERİRİM
KARŞIMDA Kİ İNSANDAN KARŞILIK BEKLEMEM.ZATEN O KİŞİ ONA KARŞI YAPTIKLARIMIN AYNISINI VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
HERŞEY ALLAH RIZASI İÇİN.
KUL GÖRMEZSE,ALLAH GÖRÜR.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Karşımdaki insana;Eleştirisel,güleryüz ve saygı ile yaklaşırım.
Karşımdaki insandan; önemsenmeyi ve sevgiyi beklerim.Aynı şekilde saygıyıda beklerim.

Güzel konu tebrik ederim sıla... ;)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Hepinizin cevapları oldukça güzel,sağolun....
Fakat karşılık beklemiyorum diyen arkadaşlar;karşılık görülmeyen tüm duygular bir yerde azalmaz mı? ?(

Tek başına sadece veren taraf olmak ağır gelmez mi?İllaki sevgi verdiğimiz kişiden sevgi,güven verdiğimiz kişiden güven bekliyoruz....

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Güzel bir konu Sıla .Teşekkürler.

Ben insanları beklentisiz sevmeye çalışırım.Çalışırım diyorum.Aman ne kadar bunu beceririm bilmiyorum.Aslında kendimi analiz ettiğimde tek karşılıksız sevdiğim kişiler; annem, babam, kardeşlerim ve çocuklarımdır.Bunun dışımda eşim, dostlarım, arkadaşlarımı da beklentisiz sevmeye özen gösteririm ama sonuçta karşılık görmediğim bir durumda içimde bazı duyguların soğuduğunu hissederim.Nitekim bende insanim.Herkes gibi minnacıkta olsa sevgiye muhtacım. Herkese verdiğim değerin, sevginin dostluğun karşılığını görmek isterim. Sevgi benim için ihtiyaçtır.Ama her şeye rağmen karşılıksız sevmek en güzeli.Çünkü sevgi dünyada en kıt bulunan bir duygu bana göre.

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
BENDE KARDELEN ARKADAŞIM GİBİ DÜŞÜNÜYORUM . İNSANIZ BAZI BEKLENTİLERİMİZİN OLMAMASI MÜMKÜN DEĞİL. ÖRNEĞİN BİR ARKADAŞIM İÇİN BÜYÜK BİR FEDAKARLIK YAPSAM TABİKİ KARŞILIK DÜŞÜNMEDEN AMA İNSANIZ BENİMDE BİRGÜN BAŞIM DARA DÜŞTÜĞÜNDE ONDAN YARDIM İSTESEM O BENİM YÜZÜME BİLE BAKMASA İSTER İSTEMEZ BEN ONA DAR GÜNÜNDE BÖYLE YAPMAMIŞTIM DİYE DÜŞÜNÜRÜM. HAKSIZMIYIM BİLMİYORUM. ----RABBİM NAĞMERDE MERDE MUHTAC ETMESİN ---- diye bir dua duymuştum.

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Karşımdaki insana sevgimi saygımı ve güven veririm...aynı sekilde karşılıgını beklerim özellikle herşeye ramen saygı beklerim..Anne ,baba ,kardeş ve çoçuk sevgisi karşılıksız sevilir ama annemize,babamıza,kardeşimize ve çoçugumuza verdigimiz sevgi saygı karşılık beklenmez ama mutlaka sevgi ile karşılıgı olur...sevgi çiçek gibidir sularsanız büyür sulamazsanız solar...
sılacıgım harika bir konu teşekkürler ellerine saglık...

VeRDa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
karsimdaki insana: guleryuz,sevgi,ictenlikle yaklasirim..
karsimdaki insandana: samimiyet ,sevgi,guleryuz beklerim..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Peki gösterdiğimiz sevgi; göreceğimiz sevgiyi azaltır mı?

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ben sonsuz sevgımı...dostlugumu...tebessumumu...ve sadakat verrırım
Rabbımden oturu...
ve
karsımdakınden de samımıyet
ve tabıkı sevgı dua beklerım....
elbette karsılıksız...ama azda olsa beklıyor ıste ınsan

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Sevdiğim insana her şeyi veririm... karşılıksız... karşılık beklersem Allah rızası için olmaz ki.... ne anlamı kalır o zaman sevginin... karşılık bekleniyorsa eğer, o sevgi gerçek sevgi değildir asla.....

Üst Alt