Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hayrunisa osevinç bana ait .

Siyah Yıldızlar ablası, ne iyi ettin geldin.

Hakikaten özlemişim sizleri. Ne çok yer etmişsiniz hayatımda. Ve zor anlarımda ne çok ihtiyacım varmış varlı ınıza ve o varlı ınızla ne çok destek oldunuz bana. Allah'da sizlere , sizler gibi dostlar nasip eylesin.

Burası daha iyi olacak inşaAllah.

H

hayrunisa

Guest
Orjinal Yazarı Hira
Hayrunisa osevinç bana ait .

Siyah Yıldızlar ablası, ne iyi ettin geldin.

Hakikaten özlemişim sizleri. Ne çok yer etmişsiniz hayatımda. Ve zor anlarımda ne çok ihtiyacım varmış varlı ınıza ve o varlı ınızla ne çok destek oldunuz bana. Allah'da sizlere , sizler gibi dostlar nasip eylesin.

Burası daha iyi olacak inşaAllah.

abla biz seni çokk özledik . iyiki aramızdasın seni görmek çok güzel ablacım :)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hira kardeşim aramıza hoş geldin.Sizi yeniden aramızda görmekten mutlu olduk
:)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
hiram canım güzel yüreklim iyiki geldin bilsen ne kadar mutlu ettin bizi senin adını gördügüm an içim cız etti inan, seni tekrar görmek çok güzelmiş

önemli olan site degişikligi degil, gönül yeridir.

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Fzehra Ablaya cevap yazmayı unutmuşum, vallahi ipe dizer beni. :) Zehra Ablam, karamsarlı a düştügüm o dakikada nasıl da mutlu ettin beni aramakla. Ne güzel bir zamanlama, ne güzel bir lütuf oldu araman Rabbimden bana , Allah Razı Olsun.

Hayrullah mübarek kardeşim sizlerde mi burdaydınız. MaşaAllah herkes burada, "yok" "yok" yani . Sizleri görmek ne güzel, ne güzel moral oldunuz bana

Huzurumsunum, Canom , bi tanem..Salihin Abiye bugün, şu mübarek günde ne kadar dua etsem azdır. Sizlerle beni tekrar buluşturdu ya, tekrar yüzüme tebessümler kondu ya, Allah kendisinden ebede dek razı olsun.

Sizleri gördü üme inanın ben sizlerden çok memnun oldum. Ve inanın yoklu unuzda hiç birinizi unutmadım. Acılarımda dahi varlı ınızla beni ayakta tutan sizlerdiniz. ALlah hepinizden Razı olsun

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Aramiza Hosgeldiniz Hira Abla...
Üyeliginiz hayirlara vesile olur ins.
Güzel paylasimlarda bulusmak ümidiyle...​

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ve ben bugün agladım....

Hira kardeşim yüzünüze karşı ....sizi medh-ü sena etmek istemiyorum..

Allah cc için sizi çok seviyoruz....

Yoklugunuz bizleri ziyadesiyle üzüyor....

Allah cc yar ve yardımcınız olsun....

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Hira kardeşim Siyah Yıldızlar Salihin abi ve di erleri ne büyük şeref verdiniz bizlere varlıgınızla mutlulugumuzu beyan eder hepinize şükranlarımı atfediyorum. Sefalar getirdiniz, Sefalar getirdiniz...

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Hira kardeşim Siyah Yıldızlar Salihin abi ve di erleri ne büyük şeref verdiniz bizlere varlıgınızla mutlulugumuzu beyan eder hepinize şükranlarımı atfediyorum. Sefalar getirdiniz, Sefalar getirdiniz...

Allah cc sizlerden razı olsun kardeşim....

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı siyah_yildizlar
Güzel insanlarla yine güzel bir ortamda görüşmek Rahmeti Sonsuz Rabbim'in şu aciz kuluna bir lütfu olsa gerek...

Hamdolsun sizlere tekrar kavuşturdu u için...

Ve Hira siz de hoşgeldiniz ve Rabbim dostlu unuzu bu dostlara daim eylesin inş...

Tüm arkadaşların cumaları mübarek olsun...

Amin....Allah cc razı olsun....

Hoşgeldin ...sefalar getirdin kardeşim...

Sizlerle yine birlikte olmak...bizleri ziyadesiyle sevindirdi....

Üst Alt