Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hosgeldin hira...

Geldin de benim de gelmeme vesile oldun... : )

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
güzide kardeş sizde hoşgeldiniz
gelişiniz hayırlara vesile olur inş
selam ve dua ile

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Salihin Abi; emin olun bizlerde sizi çok seviyoruz. Şahsım adına size duydu um saygı ve sevgiyi burada tarif etmem imkansız. Tek duam odur ki; rızası için sizi sevdi im Allah cc, sizi daha çok sevsin ve mertebinizi her daim yüksek tutsun. Katında eriştirebilece i en güzel yerlere eriştirsin Amin.

KırıkMızrab; Karşısındaki şahıslara verdi i kıymet derecesinde kıymetlenir, de er görür insan. Seni ki; beşeri münasebetlerinde her daim saygısını muhafaza edip, muhatabına haketti inden fazla de er verip, öyle muamele eden birisi olarak tanıdık..Güzel Dost; Rabbim seninle , senin insanlara olan yaklaşımın gibi muamele etsin inşaAllah. Nasıl ki zor zamanlarda iyi dostsun, iyi günlerinde unutmadı ın Rabbim zor günlerinde de senin yardımcın olsun.

Güzide'm, "Dar Kapı " nickini sandı a mı attın kız. Ne çok özlemişim seni de. En çok seni görürdüm yanımda, ama en son seni bulabildim. Şükür ki buldum.

Hepinizi özlemişiz. hepimiz birbirimizi özlemişiz.

İnşaAllah cennetde de beraber oluruz. Elfü elfi Amin..Amin..Amin..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Hira abla hos geldin sefalar getirdin ..
seni burada aramizda gormek ne guzel ..

o guzel yazilarini buradada gormek isteriz...

gelisinin hayirlara vesile olur insaallah..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray

SEVGİDİR
HER KAPIYI AÇAN

BİZİ, BAZEN BİR KUŞ
BİR ÇİÇEK YAPAN

DOST,
KOLAYCA BULUNMAZ

İNSAN,
ÇABUK BİLİNMEZ.

GEÇİCİDİR PARA, POST...

HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR
DOST...

Hira ablam Hoş geldiniz ..şeref verdiniz...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
abla seni aramızda görmek çok güzel hoşgelmişsin..

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hira

Güzide'm, "Dar Kapı " nickini sandı a mı attın kız. Ne çok özlemişim seni de. En çok seni görürdüm yanımda, ama en son seni bulabildim. Şükür ki buldum.

Oyle deme hira, inan icim ciz ediyor... Bir ara kaybettik birbirimizi diyelim... Sukur bulustuk...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Cihan, Can-u Can, eslem...

Güzel yürekli Canım kardeşlerim benim. Allah Razı olsun. İnşaAllah hep beraber, kaldıgımız yerden, daha iyi zamanlarda , daha iyi konularla devam edecegiz. Sizlerin oldu u her yer farklı ve güzel benim için.

Yaymış oldugunuz güzellikler her yerde devam eder inşaAllahç

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Güzide

Oyle deme hira, inan icim ciz ediyor... Bir ara kaybettik birbirimizi diyelim... Sukur bulustuk...

öyle diyelim öyle olsun Güzide'm. Bu arada cevap butonunun altında yazıyı bir kere degiştirdigine dair uyarı var, bilirsin meraklıyımdır, ne degistirdin kız 8o

Hadi, söyle söyle valla kızmıcem :)

Üst Alt