Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Hizbullah davasında karar
24.11.2005 16:37 - Bu haber 780 kişi, Mynet Haber bugün 560.262 kişi tarafından okundu
ANKARA - Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, terör örgütü Hizbullah davasında, 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.
Mahkeme heyeti, Hizbullah davasını bugün karara bağladı.
11. Ağır Ceza Mahkemesi, Şehmus Alpsoy ve Mehmet Emin Alpsoy'u, ''Anayasal düzeni zorla bozmaya kalkışmak'' suçundan lehlerine olan eski Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 146/1. maddesi gereğince ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum etti ve tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Heyet, tutuklu sanık Mustafa Gürlüer'in, yeni TCK'nın ''yasadışı örgüt üyeliği'' suçunu düzenleyen 314/2. maddesi uyarınca 9 yıl hapsine karar verdi ve tutuklu kaldığı süreyi gözönüne alarak, tahliye etti.
Mahkeme 2 sanığın ''yasadışı örgüt üyeliği'' suçundan 7 yıl 6'şar ay hapislerine karar verirken, 6 sanığın da delil yetersizliğinden beraatını kararlaştırdı.
Mahkeme heyeti, 26 sanığın Topluma Kazandırma Yasası'ndan yararlanmak için yaptıkları başvuruyu yerinde bularak, bu sanıklar hakkında ceza tesisine yer olmadığına karar verdi.

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
BU TELEFON OLAYI NE OLACAK HERKES PERİŞAN DURUMDA FAKİR VE MAĞDUR İNSANLAR NE YAPACAKLAR ŞAŞIYORUM GÖZÜME UYKU GİRMİYOR ........? ALLAH ONLARIN YARDIMCILARI OLSUN...... AMİN

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
;( ;( ;( ;( BİZLER BU DÜNYAYA GELMİŞSEK BÜTÜN FAKİR İNSANLARA YARDIM ETMELİYİZ BİZ BİR DAHA DÜNYAYA GELMEYİZ AHİRETTE BUNLARIN HESABINI VERECEĞİZ FANİ DÜNYA DA NE YAPTIN BİZ NE CEVAP VERE BİLİRİZ....?

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Tamamda tigris kardesim sizin yazınızla hizbullah davasi arasında bir baglantı kuramadım kusura bakmayın
Ellebette Allah hepimizin yardımcısı olsun zor imtahanlar bunlar
Rabbim kaybedenlerden eylemesin....
amin

Üst Alt