Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

baydboy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Hızır a.s birgün camii ye gider o günde mübarek cuma namazıdır hızır a.s duvar dibine gider oturur ve yanına bir adam gelir oturur ve bir süre sonra hızır a.s yanındaki adam uyumak üzeredir hızır a.s adamı dürter ve uyucaksın der adam derdi sen benim işime karışma ben uyumam der gene bir süre sonra adam uyudu uyuyacak hızır a.s adamı tekrar dürter ve ben sana uyucaksın dedim der adam derki bende sana benim işime karışma uyumam bu arada senin hızır a.s olduğunu sölerim bu camiiden çıkamassın ve herkes sakalların saçından tel almak için seni ezerler der hızır a.s allah c.c döner derki ya rabbi bu adam bana verdiğn listede bu adam yok der yüce allahımız c.c hızır a.s derki o listede beni seven kullarımdır o adamda benim sevdiğim kullarımın arasındadır der bu hikaye birebir gerçektir beni çok etkiledi allah c.c. hep sizin yanınızda olsunamin:oooo::oooo::gul:

baydboy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
inşallah biz de allahın sevdiklerin den eyle

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
Teşekkürler efendim
Paylaşımınız için
Devamını bekleriz

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Ramazan... Cuma günü... Cuma vakti... Cami... Cemaat tek tük camiye girmekte. İmam kürsüde... Girenlerin arasında... O... Hızır... Hızır a.s. da genç ihtiyar arasında onlardan biri gibi gidiyor bir köşeye oturuyor. Kürsüde imam sohbete başlıyor... Hızır'ın yanına kırklarında bir adam gelip oturuyor. Cami yavaş yavaş dolmakta...

Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanıyor, ha uyudu ha uyuyacak. Hızır a.s. adamı dürtüklüyor:
- Uyuyacaksın, der. Adam:
- Uyumam, beni rahat bırak.

Hızır a.s. ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adam ha uyudu ha uyuyacak, bir daha dürtükleyerek:
- Uyuyacaksın dedim, der. Adam:
- Ben de sana uyumam, beni rahat bırak dedim. Rahat bırak beni. Rahat bırak yoksa, Hızır olduğunu söylerim. Buradan çıkamazsın. Bu kalabalık sakalında bir tel bırakmaz.

Hızır a.s. susar ve gözlerine kapar, boynunu büker Allah'a yönelerek:
- Ya Rabbim! Bu nasıl iştir. Bu kulun benim kim olduğumu bildi. Bu nasıl iştirki bendeki listede bunun ismi yok.
Cevap gelir:
- Sana verilen listede beni sevenlerin isimleri var. O ise benim sevdiklerimden...

allah bizleride sevdiklerinden eylesin inşaAllah

Sultani Can

Ehli_Hizmet__

Aldığı Beğeniler
7,114
Takım
Diğer
????????
Gece iyi geldi
Maşallah bu guzel kissa icin :aro:

Üst Alt