Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Hocalı vahşeti

Hocalı vahşetinin tanığı Ermeni gazeteci Daud Kheriyan'ın yazdığı kitaptan kan donduran satırlar;
"Ölülerin yakılmasıyla görevli Ermeni grup, Hocalı'nın 1 kilometre batısında bir yere 2 Mart günü 100 Azeri ölüsünü getirip yığdı. Son kamyonda 10 yaşında bir kız çocuğu gördüm. Başından ve elinden yaralıydı. yüzü morarmıştı. Soğuğa, açlığa ve yaralarına rağmen hala yaşıyordu. Çok az nefes alabiliyordu. Gözlerini ölüm korkusu sarmıştı. O sırada Tigranyan isimli bir asker onu tuttuğu gibi öteki cesetlerin üstüne fırlattı. Sonra tüm cesetleri yaktılar. Bana sanki yanmakta olan ölü bedenler arasından bir çığlık işittim gibi geldi. yapabileceğim bir şey yoktu. Ben Şuşa'ya döndüm. Onlar Haç'ın hatırı için savaşa devam ettiler....."

'For The Sake of Cross' - Haçın Hatırı İçin, Sayfa: 62-63

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Bana sanki yanmakta olan ölü bedenler arasından bir çığlık işittim gibi geldi. yapabileceğim bir şey yoktu.*
:gul:

AZADGENC

Niyet Hayr. Akıbet Hayr

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
"Ermeni kuvvetleri 25 Şubat’ı 26 Şubat'a bağlayan gecede Hocalı kasabasında, 83 çocuk, 106 kadın ve 70'den fazla yaşlı dahil olmak üzere toplam 613 kişiyi katletti. Yaşanan sadece insanların katledilmesi değildi. Cesetler üzerinde yapılan incelemelerde bir çoğunun yakılmış olduğu, gözlerinin oyulduğu tespit edildi. Hamile kadınlar ve çocukların da bu vahşete maruz kaldığı belirlendi."

Azarbaycan şehitlerine Cenab-ı Hak rahmet etsin.
Bu olay malesef kardeş müslüman Türk coğrafyasında yaşandığında dünya o gün olduğu gibi bugünde görmezden geliyor. Alçaklar topluluğu Avrupa Birliği HAÇLI ZİHNİYETİ üyeleri bugün 1915 olaylarıyla Türkiye karşıtlığı cephe oluşturdular. 100 yıl öncesinin tarihi meselesini önümüze sürenler 25 yıl öceki zalimliklerini katliamı görmüyorlar.
Müslümanın müslümandan başka dostu yok!

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Ama bütün suçlu Türkler...!!!!!!!!!
Tarihte hep haksız olmuşuz ama hep kazanmışız.

Üst Alt