ben yokum öldüm
diri gömüldüm
bekledim durdum
bitmedi zulüm
HOLLANDA da
Bunca zamandir yillardir gencleri bataga sürüklüyorlar ve ayni zamanda dine karsi her türlü fitne fesat saldiri düzenleniyor
ben yokum artik
ben tam bir kacik
benden ne varsa
yikipta yaktik
özünden kopan genclik her tur pislige kolay bulasip icinde kayboluyor ve gercek manada horlama disinda bunlara yardim saglanmiyor ilgi ve samimiyet eksikligi yüzünden nice genc yok oluyor,
busu ben vurcam
saronu asacam
sus caktirma
dunyayi kurtarcam...
Manevi ve bir cok ahlaki degerden uzaklasmis gencler ucurumun esiginde neredeyse intihar edecek kadar ama bir cok sebeb imani belkide onu bundan ali koymakta ama gozu dönmüs yarali kurt gibi
viz gelir her sey
kan ne guzel sey
caglasin damardan
durdurmayin hey
onu yaralayanlari kökünden kazimak isticek
zaten kendini kaybetmis elinde bir seyi tutanagi yok ve milleti ne hallere ve medyanin olsun nice dis etkenin yönlendirmesi ile patlamaya hazir bir bolma haline gelmekte
Dise dis göze göz
Kana kan cana can
Allaha söz verdik
Adaleti yayacan
AskSairi
diri gömüldüm
bekledim durdum
bitmedi zulüm
HOLLANDA da
Bunca zamandir yillardir gencleri bataga sürüklüyorlar ve ayni zamanda dine karsi her türlü fitne fesat saldiri düzenleniyor
ben yokum artik
ben tam bir kacik
benden ne varsa
yikipta yaktik
özünden kopan genclik her tur pislige kolay bulasip icinde kayboluyor ve gercek manada horlama disinda bunlara yardim saglanmiyor ilgi ve samimiyet eksikligi yüzünden nice genc yok oluyor,
busu ben vurcam
saronu asacam
sus caktirma
dunyayi kurtarcam...
Manevi ve bir cok ahlaki degerden uzaklasmis gencler ucurumun esiginde neredeyse intihar edecek kadar ama bir cok sebeb imani belkide onu bundan ali koymakta ama gozu dönmüs yarali kurt gibi
viz gelir her sey
kan ne guzel sey
caglasin damardan
durdurmayin hey
onu yaralayanlari kökünden kazimak isticek
zaten kendini kaybetmis elinde bir seyi tutanagi yok ve milleti ne hallere ve medyanin olsun nice dis etkenin yönlendirmesi ile patlamaya hazir bir bolma haline gelmekte
Dise dis göze göz
Kana kan cana can
Allaha söz verdik
Adaleti yayacan
AskSairi