Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Ben öncelikle bu site de ki din kardeşlerime maşallah diyorum çok zengin içeriği seviyeli bir site ben hızını za konularınıza yetişemiyorum Allah birbirinizle paylaştığınız güzellik lerin ecrini bol versin. Kardeşlerim ben araştırıcı bir yapıya sahip olmadığım için paylaşımda buluna mıyorum sanırım kardeşlerim ümit ediyorum beni anlamışlardır .gercekten buyolu yanayana bulan biriyim ama sizlerfaydalı olamıyorum LÜTFEN BANA KIZMAYIN yetkililer kızmazsa arada bi uzaktan bi bakarım ALLAHA, EMANET OLUN.

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
rabbim razı olsun sizde Ona emanet olun esila kardeşim ama bişeyi anlamadım ?(
siteden mi gidiyorsunuz yoksa arasıra uyrayıp uzakyan mı takip medeceksiniz

selametle

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Acizane leyla
rabbim razı olsun sizde Ona emanet olun esila kardeşim ama bişeyi anlamadım ?(
siteden mi gidiyorsunuz yoksa arasıra uyrayıp uzakyan mı takip medeceksiniz

selametle

Bende tam olarak birşey anlamadım güzel kardeşim.Ama katılımda bulunmasın bile takip etmenizde güzel.Rabbimin güzel yolundan yürümek dileğiyle.Rabbime emanet olun dua ile herdaim inş.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Kardeşim burada hepimizin gayesi güzel şeyler paylaşmak,faydalı şeyler öğrenmek..Bildiklerimizi anlatmak,bilmediklerimizi de bilenlerden öğrenmektir...Mutlaka sizinde bildiğiniz şeyler vardır azda olsa bilgi işe yarar kardeşcim...İlla ki birşey paylaşmanızda gerekmez....Eğer vaktiniz kısıtlı ise "benim ki gibi"paylaşılanları okumanız bile kafi gelecektir eminim...Ben fırsat buldukça uğruyorum bu siteye ama kısa zamanda o kadar çok şey öğrendim ki...İnşallah sizde istifade edebilirsiniz...selametle... :)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Benim bu konuda sevgili kardeşime söyleyeceğim tekşey var.

Arkanızı dönüp çekip gitmekmi zor,acizane bizim gibi dostlarla kalıp her ne olursa olsun burada bulunmakmı zor?Buyurun kolay olanı seçin

Lütfen bir daha düşünün!!!!

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bende hafız kardeşime katılıyorum bende araştırmacı bir yapıya sahip değilim fakat hoşuma giden ve faydası dakunacak konuları okuyarak bilgileniyorum ve acizana yorumlarda buluna biliyorum .Önemli olan paylaşımdır azı çoğu yoktur sevyeli ve faydalı olduğu müdettçe sevgilerimle bir daha düşün derim.

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
hayirLisi karde$im... kendi aLdiginiz bir karar... siz uzaktan takip etmek istemi$siniz... nasiL istiyorsaniz öyLe oLsun =)

herzaman icin kapimiz aciktir...

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
yok hayır ben arada gelir paylaşım larınıza bakarım tabiki değerli kardeşim iceriği ve cok güzel sitenin buralar dayım .

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
olurmu değerli kardeşim ben site ye arada bi ziyaret edicem tabiki paylaşımlarınızı okuyup bil gi öğrenirim tabiki ben sadece paylaşımda bulunup sizlere sunamı yorum

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
kardeşim inşallah faydalı şeyler öğrenirim tabiki siz değerli kardeşlerimizden benim de vaktim biraz kısıtlı o yüzden bide sağol kardeşim.

Üst Alt