Emeginize Saglik
Sultani Can Ehli_Hizmet__ Üyelik Tarihi 11 Tem 2020 Mesajlar 2,992 Aldığı Beğeniler 7,114 Konum Ankara Takım Diğer 27 Ara 2020 #11 Emeginize Saglik
T turangida YD Üyesi Üyelik Tarihi 23 Haz 2010 Mesajlar 5,705 Aldığı Beğeniler 14,607 Takım Galatasaray 27 Ara 2020 #12 Hüzün Hamalı, yüklediği yükler, taşıyacağı hüzünlü payından, payımıza düşüreceği lisanı hal ile hayırlı olsun
Hüzün Hamalı, yüklediği yükler, taşıyacağı hüzünlü payından, payımıza düşüreceği lisanı hal ile hayırlı olsun
Birindarfatma Hüzün Hamalı Üyelik Tarihi 26 Ara 2020 Mesajlar 810 Aldığı Beğeniler 4,413 Takım Diğer 28 Ara 2020 #13 @sultani_cann @turangida ALLAH razı olsun
Rumeysa YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eki 2005 Mesajlar 3,942 Aldığı Beğeniler 2,483 Konum İstanbul Takım Galatasaray 7 Ocak 2021 #14 “Keşke” diye yazmıştım arkadaşlarımdan birine, ”aramızdaki mesafe sadece kilometrelerle ölçülebilecek cinsten olsaydı.”
“Keşke” diye yazmıştım arkadaşlarımdan birine, ”aramızdaki mesafe sadece kilometrelerle ölçülebilecek cinsten olsaydı.”
Birindarfatma Hüzün Hamalı Üyelik Tarihi 26 Ara 2020 Mesajlar 810 Aldığı Beğeniler 4,413 Takım Diğer 11 May 2021 #15 Yüreğine Sevgi Sığdıramayanın Dünyada Sığınacak Yeri Yoktur. (Murat Bozoğlu)
Birindarfatma Hüzün Hamalı Üyelik Tarihi 26 Ara 2020 Mesajlar 810 Aldığı Beğeniler 4,413 Takım Diğer 11 May 2021 #16 Bizim Kapımız Kapanmaz Asla Kıymet Bilene İyiye Güzele Sevgiye Barışa Dört Mevsim Aralık'tır İnsan Olana.
Bizim Kapımız Kapanmaz Asla Kıymet Bilene İyiye Güzele Sevgiye Barışa Dört Mevsim Aralık'tır İnsan Olana.
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 11 May 2021 #17 Hepsi de ayri guzel satirlar tesekkurler guzel paylasimlar icin emegine omrune bin bereket
Birindarfatma Hüzün Hamalı Üyelik Tarihi 26 Ara 2020 Mesajlar 810 Aldığı Beğeniler 4,413 Takım Diğer 11 May 2021 #18 @Rumeysa @YaRêN ALLAH razı olsun okuyan gözlerinize rahmet
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 11 May 2021 #19 Yüküm ağır yolum uzun mechullerde kaybolurum ..beni bırakırsan bana tufanlarda boğulurum tut ellerimden tut Yarab döndür yüzümü sana tut ellerimden tut Yarab beni bırakma bana eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla ????
Yüküm ağır yolum uzun mechullerde kaybolurum ..beni bırakırsan bana tufanlarda boğulurum tut ellerimden tut Yarab döndür yüzümü sana tut ellerimden tut Yarab beni bırakma bana eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla ????
...vuslat gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları... Üyelik Tarihi 6 May 2015 Mesajlar 7,297 Aldığı Beğeniler 19,193 Konum ???? 12 May 2021 #20 اُحِبُّ' Alıntı: Yüküm ağır yolum uzun mechullerde kaybolurum ..beni bırakırsan bana tufanlarda boğulurum tut ellerimden tut Yarab döndür yüzümü sana tut ellerimden tut Yarab beni bırakma bana eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla ???? Genişletmek için tıkla ... ????????????
اُحِبُّ' Alıntı: Yüküm ağır yolum uzun mechullerde kaybolurum ..beni bırakırsan bana tufanlarda boğulurum tut ellerimden tut Yarab döndür yüzümü sana tut ellerimden tut Yarab beni bırakma bana eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla eyüb sabrım yok benim yusuf değilim kuyuda yinede umudum var Rahim olan adınla ???? Genişletmek için tıkla ... ????????????