Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dışarıda yorgun bir sonbahar havası var. Ağaç dipleri yaprak mezarlığına dönüyor. Üşüyen sevgili için kaşkolunu çıkarıp onun zarif boynuna sarma zamanı. Bir sahil çaycısına sığınma vakti. Bulutlar bir şeyler anlatmaya çalışır böyle zamanlarda. Ben bulutların dilinden anlamam. O yüzden sık sık yağmur yağar ben dışarı çıkınca. Şimdi bütün bunların önemi yok. Önemi yok şimdi bütün bunların.
Ben umut arıyorum.
Ben umut arıyorum.
Ben umut arıyorum.
Kolay değil gitmek öyle kolay değil ağlayamamak bir avluda seni düşünmek öyle kolay değil bu şehir sonbahar sen sonbahar kolay değil öyle yaşamak seni beklemek kolay değil ...öyle kolay değil bu kente yağmur yağsa gözlerim ağlayacak .....
Vakit darsa,
Daldaki tek yeşil yapraksan,
Tüm yapraklar düşüyorsa tek tek, Her gidişin adı sonbahar oluyorsa,
Ve sen ilkbaharı temsil ediyorsan,
Sımsıkı tutun, tutunduğun dala..
İlkbaharı son kez görmek istiyen gözler için
Yemyeşil bir tebessüm yolla...
Vakit darsa;
Daldaki tek çarpan yürek seninse, Yürekler sararmış solmuşsa başka dallarda..
Tutunmak zorsa da,
Tutun sımsıkı, sımsıkı tutun tutunduğun dala..
Vakit dar; Zaman hızla sarartıyor yaprakları
Hızla soluyor yürekler, hızla düşüyor bir bir Bu dar vakitte, geniş duruşlara ihtiyacı var dünyanın..
Bu dar vakitte, daralmasın ruhun, sıkılmasın
Sen sımsıkı tutun da,
Kadir olan Rabbim geniş mi geniş eylesin yüreğini.. O tutsun seni,
Ben en çok sonbahar'ı severim
Ben en çok baharın sonunu severim
ne kış kadar üşütür sonbahar
nede yaz kadar yakar içini
hep bana yakındır çünkü sonbahar,
hep benden yanadır, bana döker için
yapraklar bile iple çeker gelişini toprağa değebilmek için
Hele kuşlar, onlar bile yolunu gözler sevdiğine kavuşmak için
Sonbahar gelsede göç etsem sevdiğimin yanına diye
güneş kendi halinden memnun zaten her zaman O hep aynı ısıtır
Ama sonbahar bunun adı
Onuda kandırır çaktırmadan
...alintidir...
EyvAllah kardesim tek kelimeyle mükemmel bir konu olmus sonbahar olurda güzel olmazmi hic alintida olsa bende eklemek istedim paylasan yüregin dert görmesin devamini bekliyoruz
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah
Selam ve Dualarimla........
Güz Yapraklar düşmede bilinmez nerden, Gökkubbede uzak bahçeler bozulmuş sanki Yapraklar düşmede gönülsüz Ve geceler ağır dünyamız kopmuş gibi yıldızlardan Kaymada yalnızlığa Hepimiz düşmedeyiz, şu gördüğün el düşüyor Nereye baksan hep o düşüş Ama biri var ki bu düşenleri tutuyor yumuşak ve sonsuz.