Sol yanım ağrıyor sen aklıma geldiğinde ....
İçimde tarifsiz bir sızı var-sanki yüreğim ağlıyor. ...
Ne olduğunu bilsem adını koyacağım..Adı özlem mi sevdamı?
Bu derdin dermanı şifası nerde bilmem..Kulunda değil mevladadır!
Aklıma geldiğinde ey Resul içimdeki sızı hiç dinmez Allah der yüreğim..
Lakin sana kavuşmak anı ne zamandır bilinmez dilerim tez vakit olsun..
Üşüyorum Allahım yüreğim sevgisiz sensiz sevdasız seni anmaz diye ..Allahım ben yaratılanı yaratandan ötürü diye ayırmaksızın sevdim..
Her canlıda senin güzelliğini yüceliğini kudretini cömertliğini gördüm Allahım..
Allahım sen Kahharsın sen Gafurur Rahimsin sen Rahman bizleri affet bizleri mahşerde beratı elinde olan kul Resulullah efendimize komşu onunla ashabı kiram ile bir beraber eyle...
Allahım bizleri sevdiklerinle seni sevenler ile dost yaren yoldaş eyle..
Allahım Hızır a.s. elindeki listede adı olanlardan o listede ismi olmayan gizli müttaki kullardan eyle bizleri...
Allahım cümle Muhammed ümmetini bağışla affeyle huzur ferahlık mutluluk nasip eyle..Rabbena tegabbel dua--i..Rabbim dualarımızı sen kabul et..
İçimde tarifsiz bir sızı var-sanki yüreğim ağlıyor. ...
Ne olduğunu bilsem adını koyacağım..Adı özlem mi sevdamı?
Bu derdin dermanı şifası nerde bilmem..Kulunda değil mevladadır!
Aklıma geldiğinde ey Resul içimdeki sızı hiç dinmez Allah der yüreğim..
Lakin sana kavuşmak anı ne zamandır bilinmez dilerim tez vakit olsun..
Üşüyorum Allahım yüreğim sevgisiz sensiz sevdasız seni anmaz diye ..Allahım ben yaratılanı yaratandan ötürü diye ayırmaksızın sevdim..
Her canlıda senin güzelliğini yüceliğini kudretini cömertliğini gördüm Allahım..
Allahım sen Kahharsın sen Gafurur Rahimsin sen Rahman bizleri affet bizleri mahşerde beratı elinde olan kul Resulullah efendimize komşu onunla ashabı kiram ile bir beraber eyle...
Allahım bizleri sevdiklerinle seni sevenler ile dost yaren yoldaş eyle..
Allahım Hızır a.s. elindeki listede adı olanlardan o listede ismi olmayan gizli müttaki kullardan eyle bizleri...
Allahım cümle Muhammed ümmetini bağışla affeyle huzur ferahlık mutluluk nasip eyle..Rabbena tegabbel dua--i..Rabbim dualarımızı sen kabul et..