Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Edebiyat

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,082
Takım
Trabzonspor
AbdullahİbnAbbas'ın : 'Bazı taşlar kalplerinizden daha yumuşak.' diye meydan okuması,
CahitZarifoğlu'nun: 'Bir kalbiniz vardır, onu tanıyınız.' hatırlatması ile tüm ruhumu arz ediyorum ârş’a..
(Bunun üzerine üstad. Rabbimizin bu güzel sözü tam uyar diye düşündüm.)
...Bütün bunların ardından yürekleriniz katılaştı; taş gibi, hatta daha da katı hâle geldi. Çünkü, nice kayalar var ki bağrından ırmaklar fışkırır, öyleleri de var ki yarıldığı zaman su çıkar, onlardan öyleleri de var ki Allah haşyetinden harekete geçip yuvarlanır. Allah yaptıklarınıza karşı ilgisiz değildir. Bakara s. 74 ayet...Rabbim katılaşmaktan bizi korusun..teşekkürler..

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
(Bunun üzerine üstad. Rabbimizin bu güzel sözü tam uyar diye düşündüm.)
...Bütün bunların ardından yürekleriniz katılaştı; taş gibi, hatta daha da katı hâle geldi. Çünkü, nice kayalar var ki bağrından ırmaklar fışkırır, öyleleri de var ki yarıldığı zaman su çıkar, onlardan öyleleri de var ki Allah haşyetinden harekete geçip yuvarlanır. Allah yaptıklarınıza karşı ilgisiz değildir. Bakara s. 74 ayet...Rabbim katılaşmaktan bizi korusun..teşekkürler..

Amin ecmain inşâllah.
Ayet ile cümleyi tamamladığınız için ben teşekkür ederim.

Üst Alt