Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Edebiyat

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
İlâhi brklerken duami dinlemek bana cok guzel supriz oldu ..Ayrica seslendirme çok güzel olmuş.
Emeğine sağlık kardeşim.
Rabbim sizden atanızdan neslinizden razi hosnut olsun. Dunya ahirde selâmet'e erdirsin yüzünüzü güldürsün gönül muradını ferahlığını versin..

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
İlâhi brklerken duami dinlemek bana cok guzel supriz oldu ..Ayrica seslendirme çok güzel olmuş.
Emeğine sağlık kardeşim.
Rabbim sizden atanızdan neslinizden razi hosnut olsun. Dunya ahirde selâmet'e erdirsin yüzünüzü güldürsün gönül muradını ferahlığını versin..
Kusura bakmayın izinsiz seslendirdim affınıza sığınıyorum Allah razı olsun sizden duanıza nasiplenmiş olduk Bilmukabile Rabbim her iki cihanda razı olsun sizden inşallah beğendiğinize berhudar oldum

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
İçimin ırmakları kurudu
/ bütün yapraklar soluk
Hüzün kokuyor çiçeğim
Hangi yağmurları müjdelersen müjdele
Yeşermez bir daha yangının düştüğü yer...
Bahar mı? O çoook uzaklarda...
Diyor şair..

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
Kanadı kırık garip bir serçe misali olsan da,
Masum bir çocuğun içtenliğiyle,
Gülümse hayata...
Sen gülümsedikçe,
Sen inandıkça,
Sen önündeki tepeleri aştıkça,
Hayat da sana gülümseyecek unutma!

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Dua denilince akla dua abidesi değerli @fadikhatun muhteremden ve gönlünün sesi muhteşem yorumlayan değerli @Beyoğlu muhterem kardeşimden Rabbim iki cihanda razı olsun varolun inş :)
Estağfirullah değerli kardeşim..
Rabbim sizden atanızdan neslinizden ve sevdiklerinizden razı hoşnut olsun.. dünya ahirde sizi kıymetli izzet ikram sahibi kul kılsın..
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınıza.. ben mahcup oldum guzel yorumlarınız karşısında!

Üst Alt