Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Zaman zaman hüzünlü gecelere açar kirpiklerini gönül gözü&
Varsa yoksa hüzün geceleri
Varsa yoksa gam vurgunu nakaratlar solmuş dudaklarımda&
Hüzzam özlemlerin kucağında
Nihavent aşklara sevdalandım ben&

Aklım sende, elim yüreğimde kaldı& İçimdeki hüznü anlatmak istiyorum geceye dökmek içimi& Nasıl anlatsam kelimelere sığmaz ki& Yorgunluğumu, bitkinliğimi, yalnızlığımı unutmak için ne yapmalıyım bilmiyorum&

Gözlerimi geceye çevirdim yürüyorum& Başım dik, yalnızlığımın yansımasıyla karanlık göz bebeklerim& Gecenin ıssızlığı iliklerime değerken sahile gelmişim& Rüzgarı giymiş gece& Bir avuç meltem& Akşam vakti bir avuç meltem yetmez ki yokluğuna uzattığım saçlarıma& Ellerin lazım saçlarımın dalgalı hüznüne sevgili& Gönül yaralarına gözlerim lazım&

Ben isimsiz bir sevdalı çiçek yüreğinde& Adını gül yapraklarına yazıyorum her damlası ateş olan gözyaşlarımla& Baş döndürücü hüzün tadında& Hocamdan yadigar udumun tellerine vuruyorum& Duygularım coşuyor sevdayı duyumsuyor, her notada seni düşüyorum bestelerime& Varsa yoksa gam vurgunu nakaratlar solmuş dudaklarımda& Hüzzam nağmelerle özlemleniyor, nihavent aşklara sevdalanıyorum&

Kırgın da olsam seviyorum, bırak peşi sıra gelsin karanlıklar üzerime& Buruk gülüşlerimle seni sararım inatla gecelere& Bırak Leylayı Mecnunu sevgili , Yusufu Züleyhayı bırak& Öyle sev ki beni, sevdayı arayanlar bizde tanısın, bizi ansın dilden dile sevenler& Hadi ne duruyorsun& Seni senden alan yalan sevgileri unut& Sevdalı ayaklarınla koş bana, tamamlanmış sevgi sözcükleri olsun dilinde& Unut yarım kalmışlıkları& Bir yıldız olsun gözlerin semalarımda, göz kırp bana küskünlüğümü unutayım& Çerçevelerdeki tatlı gülüşlerini vur yüzüme&

Sanadır seslenişim ey yar& Sende hatırına düşür beni& Suskun bir gül gibi yüreğine düşür, sevindir beni& Uyan derin uykularından, uyan& Geceye çevirdiğim ıslak göz bebeklerime bak& Gözlerimden akan yaşlara vurul& Gül sükutundaki dillerimden söyleyemediklerimi duy& Yanıma gel sevgili& Sesini ek yüreğime, ilikle sevda gömleğini tenime& Gerçekler öldürürken beni düşlerime gel& Gelmezsen başıma türlü kötülükler gelir gel, ateşlerini arzularını avazlarını al sevdalı gül mevsimime gel&
Dertli bir sevdalıyım ben derman arayan&
Derdim de sensin, dermanımda sevgili&

...alinti...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
emeğine yüreğine sağlık.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Yüreğine sağlık kardeşim güzel paylaşımdı...

Üst Alt