Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Hazret-i Ömer (r.a) Efendimizin, mübarek adetlerinden idi ki, her zaman camiiye erken giderlerdi.Bir gün yine Mescid-i Şerife (camiye) erkenden giderken ,bir çocuğun koşarak , acele(acele Camiye gittiğini gördü.. Hz. Ömer (r.a) Efendimiz , çocuğa :
---- Yavrum , ne oldu böyle acele acele camiye koşuyorsun dedi..Çocuk :

---- Namaza gidiyorum efendim, namaz vakti yaklaştı.Abdestim yok ,Ezan okunmadan Abdest alacağım dedi.. Hz. Ömer (r.a)...

---- Yavrum sen adaha küçüksün , sana namaz farz olmamıştır diye buyurdu.. Çocuk:

----- Efendim bu işin büyüğü, küçüğü Olur mu ? Dün benden küçük bir çocuk vefat etti..dedi..

Hazret-i Ömer (r.a) (Allah c.c ondan razı hoşnut olsun] Efendimiz .çocuğun bu sözlerinden çok duygulandı , bu sözleri çocuktan işitince çok ağladı.. Ya Rabbi !Bu çocuk ne iyi ,ne akıllı çocuk dedi...

Allah Cümlemize bu şekil evlatlar yatiştirmeyi nasip etsin..Bizleri anne ve babamızın razı olduğu evlatlardan olmayı nasi kısmet sin ..Allah c.c Bizlere rahmet ve merhamet eylesin. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) in Şefaatine nail olmayı Allah c.c bizlere nasip kısmet etsin..

ŞEFAAT YA RASULALLAH

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ah ahh bu kucuk kadar hasass olabılmek var...cok etkıleyıcı...canım Allah ebeden rzı olsun
Allah Cümlemize bu şekil evlatlar yatiştirmeyi nasip etsin..Bizleri anne ve babamızın razı olduğu evlatlardan olmayı nasi kısmet sin ..Allah c.c Bizlere rahmet ve merhamet eylesin. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) in Şefaatine nail olmayı Allah c.c bizlere nasip kısmet etsin..

ŞEFAAT YA RASULAllah

amın amın amın

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık ALLAH razı olsun

RABBİM cümlemize çocuklarımıza islami terbiyeyi en güzel şekilde veren muminlerden eylesin.

Üst Alt