Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sevmek" dedim"Yoluna ölmek" dedi."Yol" dedim"Alip basini gitmek" dedi."Gitmek" d...edim...Bir "Ahh" çekip "Dostlardan ayrılmak" dedi."Dost" dedim. Durdu bana baktı."Dost" diye mırıldandı."Yüreğime nasıl koysam bilemediğim" dedi.”Yürek" dedim"Dünyaları içine sığdıramadığım" dedi."Dünya" dedim"Hayatın bir yüzü" dedi."Yüz" dedim."Ardında ne gizli bilemediğim" dedi."Giz" dedim"Hep çözmeye calıştığım" dedi"Calışmak" dedim"Hep bitmeyecek öykü" dedi."Öykü" dedim"Binlercesini içimde gizliyorum" dedi."Gizlemek" dedim"İşte her şeyin bitmesi" dedi."Şey" dedim"Sevda" dedi."Sevda" dedim"Peşinden koştuğum" dedi.'Koşmak" dedim"Hayat bir maraton" dedi."Hayat" dedim"Öyle kısa ki" dedi."Niye kısa ki" dedim"Yaşanacak çok şey var zaman yok" dedi."Yaşanması gereken ne var" dedim"Aşk" dedi."Bütün aşkların toplamı en yüce ve tek aşk" dedi."Önce ona varsan olmaz mı" diye sordum"Keşke olsa" dedi"Ama önce yoğrulmak gerek"."Acı çekmek mi?" dedim"Evet aşk acısında boğulmak" dedi."Yok olunca" dedim"İşte gercek aşkı da o zaman yasamaya başlarsın" dedi."Gerçek aşk" dedim"Büyük o" dedi.Durdum. Durdum. Durdum ve sustum..."Neden sustun" diye sordu"Yüreğim titredi sanki" dedim."Neden" diye sordu"Bilmiyorum" dedim "Büyük O!"."Evet" dedi "Büyük O!"."Nerede?" diye sordum."Her yerde" dedi."Nasıl?" diye sordum"Yüreğini aç" dedi."Yüreğimi açmak?" dedim"Bir tebessümle bak her şeye" dedi."Tebessüm" dedim"Her kapının anahtarı" dedi."Kapı" dedim"Girmeden bilemezsin" dedi."Ya korku?" dedim"Bilinmeyenden korkar insan" dedi"Ben bilmiyorum" dedim"Neyi?" diye sorduBen'i" dedim"Sen kimsin?" diye sordu"Ben kimim?" diye sordum"Sevgiyle beslenensin" dedi."Kimin sevgisiyle" dedim"Büyük O'nun" dedi.Durdum. Durdum. Yine sustum. "Kimsin sen?" dedim"SEN'im "SENN" dedi...

divan-ı kebir

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Hak Teâla Razı Olsun inşallah.. :gul:

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Değerli paylaşımınız için teşekkürler.

Allah razı olsun..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzeldi canim ömrüne bereket sonsuz tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah
Selam ve Dualarimla.......

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
"Kimin sevgisiyle" dedim"Büyük O'nun" dedi.Durdum. Durdum. Yine sustum. "Kimsin sen?" dedim"SEN'im "SENN" dedi...

teşekkrler..Allah razı olsun inşAllah..

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
"Büyük O!"."Evet" dedi "Büyük O!".
"Nerede?" diye sordum."Her yerde" dedi.
"Nasıl?" diye sordum"Yüreğini aç" dedi.
"Yüreğimi açmak?" dedim"Bir tebessümle bak her şeye" dedi.
"Tebessüm" dedim"Her kapının anahtarı" dedi.
"Kapı" dedim"Girmeden bilemezsin" dedi.
"Ya korku?" dedim"Bilinmeyenden korkar insan" dedi
"Ben bilmiyorum" dedim"Neyi?" diye sordu
Ben'i" dedim"Sen kimsin?" diye sordu
"Ben kimim?" diye sordum"Sevgiyle beslenensin" dedi.
"Kimin sevgisiyle" dedim"Büyük O'nun" dedi.

Durdum. Durdum. Yine sustum. "Kimsin sen?" dedim"SEN'im "SENN" dedi...

Yüreğinize,emeğinize sağlık..

Üst Alt