Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Selamünaleyküm liebe brudern und schwestern ich brauche eure hilfe
Ich mache gerade abitur und bin in der 12. klasse
ich brauche hilfe i deutsch, weil wir gerade weimarer republik machen und ich nix verstehe
Wenn ihr mir helfen könnt, dann würde ich mich sehr freuen und mich bei euch bedanken

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
danke für das link
unser hauptthema ist weimarer republik aber wir machen zur zeit don carlos infant von spanien von schiller und die klausur werden wir auch über don carlos schreiben

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı yarali-gönül
ich brauche hilfe i deutsch, weil wir gerade weimarer republik machen und ich nix verstehe
Wenn ihr mir helfen könnt, dann würde ich mich sehr freuen und mich bei euch bedanken
WE ALEYKÜM SELAM.ser çewara hati.halıqıalemin huzuru rehet bıde we .slavu hürmet.jı mera pır pır dua bıqın.hatırıwe

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı keremm
Orjinal Yazarı yarali-gönül
WE ALEYKÜM SELAM.ser çewara hati.halıqıalemin huzuru rehet bıde we .slavu hürmet.jı mera pır pır dua bıqın.hatırıwe

ya ben burayi almanca forum biliyodum kürtce yada zazzaca degil sanirim diyarbakirli arkadaslarimi cagirmam gerekiyo yoksa bisey anlamadim ve meraktan catlicam

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
tut mir leid,ichkann nicht helfen.
weil, ich habe kein idee...

M

maussema

Guest
yaaaa bakın kızıyorum ama X( X( X( barı turkcelerını yazın da bızde anlayalım ve ogrenelım yoksa ne analdık bız yaa ;( ;( ;( ;( uffff zaten kotuyum bı de bunları anlamayıp ıyıce kotu oluyorm kımbılır ne dıyorsunz

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von maussema
yaaaa bakın kızıyorum ama X( X( X( barı turkcelerını yazın da bızde anlayalım ve ogrenelım yoksa ne analdık bız yaa ;( ;( ;( ;( uffff zaten kotuyum bı de bunları anlamayıp ıyıce kotu oluyorm kımbılır ne dıyorsunz
maussema kardesim yarali-gönül arkadasimiz devlet lisesinde 12. sinifta galiba bana sizin yardiminiz lazim almanca yardimi lazim oldugunu söylüyo galiba anladigim kadariyla bi konu hakkinda yardim istiyor benim tarihim yok valla yardim edemedim ne yazikki hebibemsin ablamda bi link vermis ama istedigi konu orda yok aynadigim kadriyla (weimarer) ne demek bende bilmedigim icin anliyamadim tam konuyu (republik) cumhuruyeti demek ama ne cumhuriyeti aynamadim weimarer republik ne anlam tasiyo bilmiyorum

Üst Alt