Oğlum kucağımda uyuyordu pencereden dışarı bakıyordum ve bir an şöyle bir fikre kapıldım.Bebeğimin hayatıma girmesiyle herşey bambaşka oluverdi her şey onun doğumu ve ilk ağlamasıyla başladı o ağladığında sorular sormaya başladım neden ağlıyor ve sırasıyla yapmaya başladığımda dilinden anlamaya başladığımı farkettim dışarıya baktığımda kainat için de aynı şeyleri düşünüverdim tıpkı bebekler gibi ağzı dili yok bir ağaca öylece baktığınızda rüzgarla uyum içinde sallandığını düşünüveririz oysaki onlar ALLAH'I zikrediyordur koskoca bir kainat ALLAH'Ü TEALA tarafından insanlar için yaratılmış o koca kainat ALLAHı zikrederken biz bizim için yaratılmış dünyada acaba hakkını vererek zikredebiliyor muyuz? DUA ETMEYİ BİLİYOR MUYUZ?Aslında istediğimizi alabilmek doğru istemekten geçiyor dünya bi imtihan sahnesi herkesin bi oyunu var ve önemli olan bu önemli görevde olumsuzlukların yılmadan usanmadan karşısında durup ŞÜKREDEBİLMEK VE DUA EDEBİLMEK. RABBİM duasını gerçekleştiren kullarından eylesin..