Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
Klasik sozdür: "Herkesin icinde bir cocuk var." Peki hic düsündünüz mü; siz büyüyor ya da yaslaniyorsunuz... Ya icinizdeki cocuk? Sizinle beraber mi geliyor? Belki de direniyor büyümeye. Ya da siz büyümeye direniyor olabilirsiniz. Kim bilir sizden cok once de büyümüs olabilir. Testi yapin, icinizdeki cocugun kac yasinda oldugunu tıklayın gorün...

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
İÇİNİZDEKİ ÇOCUKLA YAŞITSINIZ
İçinizdeki çocukla beraber büyüdünüz, bu nedenle sizinle aynı yaşta.
Çünkü uyum denen şeyin duayenisiniz.
Ortam ve insanlarla hep uyumlusunuz.
Her çağınızı doya doya yaşıyorsunuz (yaşadınız).
Hiçbir konuda aşırılıktan eser yok.
En gelişkin duygunuz gerçekçilik.
Hayalini kurduğunuz şeyler bile gerçeğe o kadar yakın ki...

tesekkürler :)

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
güzelmiş icindeki cocuk tıpkı avatarındakı gıbı

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
şuanki duygularıma göre yaptım tahminimden farklı bişey çıkmadı

İÇİNİZDEKİ ÇOCUK ÇOK YAŞLI
İçinizdeki çocuk çok yaşlı. Siz büyürken o hızla yaşlandı. Neden mi? Bir düşünün en önce neyi öğrendiniz? Temkinli olmayı. Sorumluluk taşımayı. Vesvese etmeyi... Bu yüzden içinizdeki çocuk hep frenle karşılaştı, tolerans kıtlığınızdan nasibini aldı. Her şeyden önce siz gevşeyemiyorsunuz ki... Bir düşünün en nihai hayaliniz huzur. Tıpkı bir yaşlınınki gibi...

:uzgun:

emrina

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Tahmin ettiğim gibi:uzgun:

İÇİNİZDEKİ ÇOCUK ÇOK YAŞLI
İçinizdeki çocuk çok yaşlı. Siz büyürken o hızla yaşlandı. Neden mi? Bir düşünün en önce neyi öğrendiniz? Temkinli olmayı. Sorumluluk taşımayı. Vesvese etmeyi... Bu yüzden içinizdeki çocuk hep frenle karşılaştı, tolerans kıtlığınızdan nasibini aldı. Her şeyden önce siz gevşeyemiyorsunuz ki... Bir düşünün en nihai hayaliniz huzur. Tıpkı bir yaşlınınki gibi...

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
üzülmeyin oda sizinle buyudu demekkı

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
"İÇİNİZDEKİ ÇOCUKLA YAŞITSINIZ
İçinizdeki çocukla beraber büyüdünüz, bu nedenle sizinle aynı yaşta. Çünkü uyum denen şeyin duayenisiniz. Ortam ve insanlarla hep uyumlusunuz. Her çağınızı doya doya yaşıyorsunuz (yaşadınız). Hiçbir konuda aşırılıktan eser yok. En gelişkin duygunuz gerçekçilik. Hayalini kurduğunuz şeyler bile gerçeğe o kadar yakın ki... "

Gerçekten enteresan bir test oldu benim için. Bu testleri hazırlayanlar ya bu işi çok iyi biliyor ya da başka birşeyler var işin içinde :)

Teşekkürler...

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞUN YAŞI YOK
İçinizde bir çocuk var, ama yaşı yok. Adı var: Sevgili ben! Bu yüzden egoistsiniz, sizden başka kimsenin kıymeti yok. Kimbilir, belki çocukken çok yalnızdınız ve kendinizden başka kimseniz yoktu. Kendinize anne, baba, kardeş, arkadaş oldunuz. Bu yüzden içinizdeki çocuğun hiç yaşı olmadı. Hep hayaller vardı. Dünya o kadar size aitti ki, şimdi de yalnız sizin için dönüyor.

sabah sabah ancak bu kadar oluyor demek ki...:) pek bana uymasa da bencilleşmeye mi başladım acep?..:)
yinede farklı bir test..emeğine sağlık..

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
bilmemkı hayat.hayat neyı gösterır

Üst Alt